PR CUAET
-
Думаю подібні питання вже були, але не впевнена як шукати відповідь, тому переаитаю краще ще раз. Як бути якщо подала заявку на новий ворк перміт, а під час очікування відповіді старий просрочився?
-
Куди підгружати чек за оплату білметріі, коли я заходжу на портал куди підгружати чек, там мій портал на WP, а якщо я заходжу по іншій силці на портал де я робила заявку там нікуди підгружати чек . Но в оплатах показує що я все оплатила . То мені просто чекати колі відповідь прийде з повідомленням де робити відбитки?
-
друзі, підкажіть будь ласка. отримав LMIA, юрист каже що краще тепер отримати і ворк перміт по ньому замість куаета (щоб закріпити LMIA на довший період до трьох років). Питання в чому. В когось може є якійся мануал або відео по заповненню ворк перміта саме по ЛМІА? Бо я знайшов одне відео індуса про це, але відгуків не дуже багато, і я якось не впевнений що там взагалі все вірно
-
Навіть якщо новий по новому паспорту робиться?
-
Підкажіть будь ласка. Ми заповнили форму RC66SCH на CRA акаунті. А як додати наші електронні підписи до цієї форми?
-
Ну це само собою. Але це не означає, що безкоштовно.
-
Если делать через посредника, то надо ещё доплачивать или ехать в большой город.
-
А можете запитати будь ласка як починається номер заявки👏🏻 бо скидував консультант , що початок заявки на 0000 які цього тижня получили апрув за грудень, цікаво чи в неї так само починається? Шукаю якісь зацепки😅 бо в мене теж номер починається з 4 нулів😂 з розуму сходимо поки чекаємо😅
-
Дойшли тоді розуміння що подача немає синхроної номерації! Але можливо присвоєння номера має значення в черговості розгляду
-
Можливо🫣🫣🫣 це щось буде похоже на правду якщо виявиться що в неї і ще в когось так починається номер заявки і тепер отримали апрув