PR CUAET
-
На імейл
-
в мене чоловік оновився вчасно в червні(вказав канад адресу), але повістка прийшла на укр адресу в вересні
-
Message from user Андрей has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Margarita has been removed because this user is in spam list (???)
-
Аж цікаво про номери Ми подавалися в серпні, запрошення на біометрію прийшло в жовтні, перші цифри 0001 Тобто вже не 4 нулі а три Може це від кількості заявок?
-
Message from user Алина Фадосиева has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Милана Кулакова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Алина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Куча работы на минималку. Раюотаете и покупаете билеты. Либо если получали 3000 на человека, надо было отложить
-
Как вы умудряетесь даже в Канаде усложнить простую процедуру и найти "решал" кому платить не пойми за что? ... это капец
-
У нас зайняло 7 місяців У друзів місяць Дивлячись як пощастить
-
Всім привіт, чи подавався і отримував хто небудь новий ворк перміт дистанційно, не будучи в Канаді ? Дякую.
-
AOR по трошки йде ,це тішить , а от eligibiliti листопад якщо я не помиляюсь з червня почали видавати і до сих пір .Програму закрили ,а ті хто подався будуть чекати як видно роками , дуже невтішно це все...(((
-
добрий день, можливо хтось стикався, якщо на обличчі видалити родимки чи будуть проблеми при перетині кордону? на фото вони є у всіх документах,дякую
-
добрий день, можливо хтось стикався, якщо на обличчі видалити родимки чи будуть проблеми при перетині кордону? на фото вони є у всіх документах,дякую
-
на жаль, і aor вже не йде(. 2 тижні, як зупинився
-
Я в июне подавалась 000 , это не играет роли . Кейсы успешные быстро апрув , остальные просто ждут. Логики нет
-
-
Що відбувається з хелс іншуренс поки старий ВП вже закінчився(з хелс інш.) а новий ще не прийшов..? Чи є там теж якісь тимчасові опції для цього? Цікавить Онтаріо
-
Мне нравится, жду уже 8 месяц, в целом надеюсь что в следующий году будет решение)
12 Jan 2024, 17:45
310684/386054
2 minutes ago