PR CUAET
-
✌️там буде нова система ...щось типо є черги, але наразі нічого не відомо
-
Вам потрібно повністю наново заповнити цю форму на всіх учасників заявки, роздрукувати, підписати, відсканувати. Якщо не вистачає місця в списку personal history, то дописати рядки, які не помістилися, в окремому ворд документі, додавши зверху в кутку номер аплікації та uci. Так само роздрукувати-підписати-відсканувати. Зібрати все в один пдф файл і відправити вебформою.
-
Коли вам дали pr, ніхто на вас дивитися не буде аж допоки ви не подастеся на громадянство. І тоді, коли вони знайдуть хоч щось, що ви не вказали при подачі на pr, одну подорож, одну неофіційну роботу, будь-що, що вам здається "некримінальним", мало того, що вам громадянство не дадуть, вас ще й піару позбавлять з баном на 5 років. І якщо ви вважаєте, що у вашій біографії є факти, які могли б тригернути поглиблену секьюріті перевірку, то це 100% ті факти, за не вказання яких вам світить місреп.
-
Підкажіть, money order потрібно кожному з родини окремо, чи можна все в одному ордері сплатити? Бо в мене 7 людей і за кожен ордер по 10 баксів жаба душить :)
-
Через сколько обычно подтягивается биометрия после сдачи ( уже больше 2х недель, а в кабинете ничего)
-
Також, це взагалі реальні терміни до кінця лютого щось отримати?
-
Message from user Екатерина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Будь ласка, зорієнтуйте мене. Чесно…всю гілку не читала) В моєі доньки при перетині кордону поставили штамп на 6 міс. Ми подали тут на робочу-відмовили. Тепер подали через кризову форму-переглядають. Є у нас ідея в лютому поїхати в Україну і як зробити, щоб все було правильно? Наприклад, переглянуть і дадуть ворк перміт-потім все одно подаватися на візу? Або не дадуть і тоді ми подаємося на візитор рекордс але вона зможе виїжджпти? Ій 17, ми тут працюємо з чоловіком, тобто, це буде лише візит в Україну
-
трекайте статуси вашої аплікації ось тут: ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login
-
скорш за все скоро Портал 1 відправлять
-
Мне кажется все таки там есть какая то последовательность, но не понятно какая точно😅 Просто у нас 000096 Посмотрела по чату у людей есть 000097, 000094, 000107, 000105 Тоесть как будто все таки 90тыс, 100тыс, но как они так раздают не совсем последовательно пока не поняла🙈 Возможно еще от офиса зависит🙈
-
Есть у кого сильные успешные кейсы и с адвокатами и консультантами и ждут, я не думаю что прям скорость обработки от этого зависит, месяц назад девушка писала что получила пр за 7 м там не было супер пупер интеграции и писем....я думаю это счастливый случай попасть к офицеру вверх стопки и он твое дело вытянул первым.....я знаю семью оба хорошо зарабатывают много сильных писем, и подавались с щарекомендованым консультантом, дело не строилось на нещастности, купили дом оба с высшим и хорошим англ есть дети, ждут с декабря🤷♀️