PR CUAET
-
Я запрашивала в клинике по емейлу, прислали на всех по файлу, их и прикрепляла....
-
Ви дійсно хочете так ризикувати? При такому розкладі 1 рік на секьюріті куди краще, ніж н-на кількість згаяних років+ 5 років бану з гігантською плямою у вашій іміграційній історії.
-
Також, це взагалі реальні терміни до кінця лютого щось отримати?
-
Message from user Екатерина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Будь ласка, зорієнтуйте мене. Чесно…всю гілку не читала) В моєі доньки при перетині кордону поставили штамп на 6 міс. Ми подали тут на робочу-відмовили. Тепер подали через кризову форму-переглядають. Є у нас ідея в лютому поїхати в Україну і як зробити, щоб все було правильно? Наприклад, переглянуть і дадуть ворк перміт-потім все одно подаватися на візу? Або не дадуть і тоді ми подаємося на візитор рекордс але вона зможе виїжджпти? Ій 17, ми тут працюємо з чоловіком, тобто, це буде лише візит в Україну
-
трекайте статуси вашої аплікації ось тут: ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login
-
скорш за все скоро Портал 1 відправлять
-
Мне кажется все таки там есть какая то последовательность, но не понятно какая точно😅 Просто у нас 000096 Посмотрела по чату у людей есть 000097, 000094, 000107, 000105 Тоесть как будто все таки 90тыс, 100тыс, но как они так раздают не совсем последовательно пока не поняла🙈 Возможно еще от офиса зависит🙈
-
Есть у кого сильные успешные кейсы и с адвокатами и консультантами и ждут, я не думаю что прям скорость обработки от этого зависит, месяц назад девушка писала что получила пр за 7 м там не было супер пупер интеграции и писем....я думаю это счастливый случай попасть к офицеру вверх стопки и он твое дело вытянул первым.....я знаю семью оба хорошо зарабатывают много сильных писем, и подавались с щарекомендованым консультантом, дело не строилось на нещастности, купили дом оба с высшим и хорошим англ есть дети, ждут с декабря🤷♀️
-
доброго ранку! хто знає, що це значить? в мене вже є FD?
-
Тільки в Едмонтоні - дебетовою карткою.
-
Привіт всім, тільки вийшли з співбесіди , якщо забрали паспорта , я розумію , що це дали візу , але бували випадки , що передумали і повернули паспорта без візи? Просто люблю накручувати страшне😂 і хто з Калгарі , як довго паспорти чекали через Канада пост?
-
Чи може в Оттаві є термінал і модна за паспорт сплатити карткою ?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка а можна проплатити консульський збір на заміну паспорта, в самому консульстві коли подаються документи? Дякую за інформацію!
-
Якщо у вас інших відмов ніколи ніде не було, то ні. Повернення аплікації - це не відмова.
-
Всегда Ванкувер?
-
Message from user Lina has been removed because this user is in spam list (???)
-
там у депендентів eligibility not started ще
-
От какого офиса один офис рассматривает эти аппликации
-
Скажіть будь ласка, якщо комусь повертали аплікейшен до AOR, чи відповідали ви «так» на питання нижче? Have you or, any of your family members listed in this application, ever: 4. been refused refugee status, an immigrant or permanent resident visa (including a Certificat de Sélection du Québec [CSQ] or application to the Provincial Nominee Program) or a visitor or temporary resident visa, for Canada or any other country or territory? 5. been refused admission to, or ordered to leave, Canada or any other country or territory?
12 Jan 2024, 17:45
310782/429915
4 minutes ago