PR CUAET
-
Якщо вже говорити коректно, то це не довідка з ДІЇ, а витяг із сайту МВС (чи як там інформаційно-аналітичної системи...), отриманий через дію, чи через банк ІД, чи інші способи верифікації. Насправді ж можна написати на representative's mailbox і підтвердити (чи спростувати), чи приймають витяг. Сторінка IRCC України по довідці з 2015 року не оновлювалася - хоча обіцяють... Потрібно також розуміти, що працівники консульства могли б замість видавання довідок займатися прийомом громадян, кому потрібно паспорт зробити, довіреність, а так вони мусять тримати людину, яка буде одні довідки видавати, в той час як люди не можуть на паспорт податися...
-
Замовляли поштою, 20 роб днів рівно
-
Насправді справа більше в обставинах. Наприклад Сім'я з Криму, десь так в 2017 виїхала в Китай. Купа траблів щ українськими документами, і т. л. Служба була в чоловіка. У дружини другий шлюб.... З родичами що в Україні що в Криму пересварились- от тоді складно. І без різниці НОК)
-
Найкращий клієнт якраз такий який нічого не знає, робить те що просять, і платить тобі не тому що не може сам прочитати на сайтах, а просто не має на це часу, і займається тим в чому професіонал, а нам віддає роботу яка йому/їй або не цікавва або не рентабильна? або банально не потрібна. Це загальний принцип економіки - розподіл праці. Я не ремонтую крани в себе дома не тому що не можу, а тому що в пламбера всі інструменти під рукою, і він це зробить в тричі швидше, і швидше за все якісніше, а мені не треба буде ютуб дивитися з інструкціями :)
-
Не вірте в теорії заговору. Я тут витрача. по 2-3 години вого часу щоденно. І навіть враховуючи всіх клієнтів які до мене таки прийшли з цього чату (а це 95% просто консультації, бо люди тут вже розбираються, і їм часто допомога більше ніж консультаційна не потрібна) не закриває часових втрат. Для мене особисто це волонтерський проект в першу чергу
-
Теорія імовірності тут ні до чого. Можна також всі документи без перекладів слати на ПР. А що практично весь 2022гий рік їх барли без перекладів по CUAET, і всі кого я знаю пройшли. Тут теж теорія імовірності буде на вас працювати? Ну і якщо вже пішло про матиматику та оцінку рішення в проектах (це моя до речі пряма спеціальність з Канадського ВУЗу). То імовірність також повинна множитися на кофіцієнт (зазвичай позначається Р), який відповідає валивості настання того чи іншого моменту. Тобто нехай умовно в 95% людей проходить з ДІЯ. Р варіюється між 0 та безкінечність. Де 1 нейтральний ефект, 0 незначний, а безкінечність дуже значний. Зекономити 40 доларів, як на мене незначний ефект тому ставлю 0,1 (хоча кожна людина це звичайно оціює сама) Отримати запит і втратити 3-5 тижнів часу, а можливо буде затримка в посольстві, а запит на 30 днів, і пистаи листи з прозханням продовжити і тд - для мене значніший (хоть і не критичний ефект) - тому ставлю собі 3 Тоді формула така: 0,95 х 0.1 < 0.05 x 3 А ще можна врахувати що є 0,001% шанс отримати відмову через те що вирішили зекономити 40 доларів :)
-
Людина вам правильно написала, бо досвід інших людей, який би частий не був НЕ є достовірним джерелом, тим більше коли іде в розріз з достовірними джерелами. Ця тема тут вже не одноразово обговорювалася, і в закріплених подвімленнях є все написано по цих питаннях. І в тому числі написано що ДІЯ по факту з досвіду людей підходить, але НЕ є правильним виконанням процедури.
-
Residency Requirements Коже ПР, який хоче зберегти свій статус повинен виконувати residency requirements. А саме прожити в Канаді фізично не менше 730 з кожних 5ти років він/вона є ПР. Як це відбувається на практиці. Вашу ПР Карту видають на 5 років. Якщо ПР карта закінчилася, ви не втрачаєте ПР статус автоматично, але якщо вам потрібна нова ПР карта на неї потрібно подати заявку. При подачі заявки вас попросять перечислити всі подорожі за межі Канади. І тоді програма порахує ваші дні перебування. Якщо ви перебували меньш ніж 730 днів, нажаль ви швидше за все втратите статус ПР. Це також має цікаву дію для тих хто НЕ в Кандаі. Ви могли вже прострочити свій статус, і вирішили повернутися в Канаду. Оскільки ваш ПР статус не пропадає автоматично, то навіть після 3-5 років ви ще технічно ПР, хоть і порушник. Ви не можете податися і отримати візу, тому летите з ПР картою (якщо посадять на літак), або з PRTD (якщо видадуть, Українцям з 2022го навіть з простроченими багато давали). По прибуттю на кордон вас мають впустити в Канаду, але вас також направять на розгляд втрати вашого ПР до іміграційного трибуналу/борду. Там ви будете мати змогу представити ваші обставини і просити зробити для вас вийняток з residency requirements, якщо у вас були серйозні причини чому ви не могли прожити в Канаді 2+ роки. Наприклад, у вас буде дуже хвора мама, і більше не було близьких родичів, чи наприклад відповідних установ хто міг би про неї подбати.