PR CUAET
-
Тільки в Едмонтоні - дебетовою карткою.
-
Привіт всім, тільки вийшли з співбесіди , якщо забрали паспорта , я розумію , що це дали візу , але бували випадки , що передумали і повернули паспорта без візи? Просто люблю накручувати страшне😂 і хто з Калгарі , як довго паспорти чекали через Канада пост?
-
Чи може в Оттаві є термінал і модна за паспорт сплатити карткою ?
-
Message from user Lina has been removed because this user is in spam list (???)
-
Скажіть будь ласка, якщо комусь повертали аплікейшен до AOR, чи відповідали ви «так» на питання нижче? Have you or, any of your family members listed in this application, ever: 4. been refused refugee status, an immigrant or permanent resident visa (including a Certificat de Sélection du Québec [CSQ] or application to the Provincial Nominee Program) or a visitor or temporary resident visa, for Canada or any other country or territory? 5. been refused admission to, or ordered to leave, Canada or any other country or territory?
-
чоловікові будуть робити секьюріті чек 100%
-
Ні. В Оттаві тільки мані ордер який треба завчасно взяти у банку або на пошті.
-
Дякую, я теж так вважаю. Просто стикнулися з тим, що фірма яка займалася подачею нашої аплікації, хоче подати повторну з відповіддю “yes” на ці питання. Я написала листа з обґрунтуванням з цього приводу і чекаю на їхню відповідь, але теж глибоко впевнена, що статус “returned (incomplete)”, це не “refused”
-
якщо депенденті у вас діти - то їм секьюріті і не робитимуть (у моєї доньки віком 2,5 роки - теж Нот Стартед). Нам Портал 2 прийшов більше місяця тому - чекаємо на ecopr
-
Приймають лише money order на ім'я установи "Embassy of Ukraine in Canada"