PR CUAET
-
Взагалі на кожному сайті консульства є розклад, в які години можна забирати паспорти.
-
В середу іду в Оттаву на 11.00 з МОНРЕАЛЯ
-
в мене майже через 4 місяці відкрили (дали Acknowledgement of receipt)
-
Всім привіт, звертаюся повторно до всіх на рахунок складів на позиції material handler або machine operator,хто що знає по Калгарі. Можливо набір йде в когось та згодні з підписом Declaration form. Тутешня група по роботі мертва,тому пишу сюди. Дякую 😊
-
Це для Торонто чи Оттави?
-
Доброго ранку! Для нас маленький update: запрос на мілітарі і eligibility прийшло одним листом сьогодні зранку! Подача 16 листопада, біометрія здача 10 червня, Альберта! Офіцер YY28232 Toronto
-
Запит на CSQ має прийти після еліджибіліті, але коли саме - невідомо... Людям приходило за два-три тижні. Ми чекаємо з серпня 😕
-
Якщо паспорт дозволяє - коли хочете.
-
Дякую! Я не знала, про такий тригер. Розцінювала це як величезну пляму на візовій історії. Наводжу всі аргументи, подивлюся, що скажуть ці консультанти, але точно не буду подавати анкету з таким формулюванням. Дуже Вам дякую ❤️
-
Доброго ранку! Вказаний номер телефону не працюе.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan Без запису. Жива черга
-
Зараз від 4 місяців треба чекати.
-
все так, единственное что можно добавить - что мисреп это все же когда ты не указал или указал неверную информацию, повлиявшую на решение офицера о выдаче тебе WP/PR Тоесть если решите оспаривать лишение вас PR в суде - IRCC должна доказать что ваша информация повлияла на решение офицера. Есть судебные кейсы об этом
-
Ого, а коли забирали паспорт , вам сказали , що approved чи нічого не сказали ?
-
Можно
-
Поки не довго, P2 був у минулу п'ятницю, 1 листопада 2024. В моєму випадку, кінцева дата КОПР - це рік після надсилання запиту на медицину чоловіка, який в Україні.
-
В мене таке було того року🥲 Паспорт забрали, а через тиждень чи два прийшов з папірчиком, що не можуть вклеїти візу, тому що в мене немає вагомих причин залишитись в Канаді
-
Sep 05, 2025
-
Дуже дякую!
-
Як довго ви вже чекаєте?
12 Jan 2024, 17:45
310884/429355
3 minutes ago