PR CUAET
-
В мене також поки тихо з 25 - го
-
Це все б звучало дуже правильно і логічно якби не було по факту такого сумбуру по розглядам які є зараз. Я маю на увазі саме необов'язкові документи які аплікант може завантажити а може не завантажити. Подорожі наприклад чисто транзитні але через країни які можуть вважатися ненадійними і т.д. Мова не про укриття суттєвих фактів тимбільше що на чутливі питання ти повинен відповісти ще і в анкеті а в тому щоб не ускладнити свій кейс не перегрузити його чрезмірною інформацією яка хоча і не змінить нічого ПР суті але може тригернути уточнення, доперевірки і додаткові запити. Ба більше багато людей подаються на PR саме щоб отримати PR. В багатьох країнах наприклад подвійне громадянство заборонено.
-
Дякую!
-
Начались какие то движения по гуманитарке? Подалась еще в феврале, сдала биометрию и тишина….
-
Ні, наче боти тут не працюють
-
Марія, підкажіть будь ласка, на яку адресу чоловік писав листа?
-
Наталя, стосовно ID для дітей від 14 років, це достовірна інформація? Де це можна прочитати? Якщо дитина виїхала з України і не мала ID. Як тоді оформлювати закордонний паспорт в Канаді?
-
Моя порада, робить зараз ! Поки немає 16. До 16 років ID за наявності. Бо з 16 скоріше за все без ID відмовлять .
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, бо взагалі не вистачає з-за роботи часу весь потік інформації охопити. В нас закінчуються перміти, що були отримані по куает в серпні 22. Відповідно закінчуються в серпні 25го. То ми маємо дедлайн на подачу на нові до 31 грудня? Чи ми маємо сплатити фі при подачі? Поділіться будь-ласка експірієнсом хто має такий .