PR CUAET
-
Тут у чаті писали, що ІД за наявності, можливо Ви не робили.
-
Про ID четко написанно в перечне документов при подаче на паспорт, если его нет, то он не нужен.
-
Так. Я вже все отримала. Портал 2 був 6 жовтня. Подала документи на федеральний етап 10 січня. Були деякі дозапити стосовно дитини, яка з нами не імігрує від першого шлюбу чоловіка, а потім влітку прийшов мілітарі та поновити референс летер від роботодавця
-
Так це я знаю, але ж у неї і Visitor Record є, дія якого скоро закінчується. Тож я не розумію мені потрібно його продовжувати (VR) чи одразу подаватися на WP?
-
🥳🥳🥳 отримала щойно лист!!! там так багато всього - і запит на паспорт аутленд депендент, всіх фотки, зріст/колір очей - це і є Портал 1?? COPR expiry date показує в трекері 14 серпня 2025 - рік від зарахування медкомісії. і номер COPR бачу в трекері - це мене можна вітати ?? 😮😮
-
upd разговаривала с говорящей головой. он выслушал вопрос, задал уточняющие вопросы и исчез минут на 10. консультировался. вернулся и сказал ровно то, что прописано в правилах для любых wp и что нет специальных ограничений для cuaet сидеть в канаде. You can leave Canada and come back. -You may be allowed to come back to Canada as a visitor, if we have not yet decided to extend your work permit. If this is the case, you cannot work until you get your work permit extension. - The officer at the port of entry may ask you to prove you have enough money to support yourself in Canada. -You may be allowed to come back to Canada as a worker, if the officer at the port of entry finds out that we extended your work permit while you were away. -You may be asked to apply for a new work permit at the port of entry. You must also meet all other applicable entry requirements. ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=190&top=17 добавил только то, что при вынесении решения, офицер может поинтересоваться, куда именно выехал человек. и если это украина, а ты хочешь продлить wp изза риска в украине, но туда едешь, то возникает вопрос, зачем тебе продлевать wp. это не прописанное правило, но соображения, которые могут посетить конкретного офицера, его видение, что такое cuaet.
-
Вибачте, за питання. Як ви примудрилися зловити таку кількість слотів на виготовлення паспортів? Чи у Вас пільгова категорія?
-
Тихо. Причем во всех чатах.
-
Вітаю з отриманням! Підскажіть будь ласка чи це ви їх контактували самі чи вони вам зателефонували і запропонували ?