PR CUAET
-
@yuliyakaa - ось вам трохи більше про цей процес
-
Residency Requirements Коже ПР, який хоче зберегти свій статус повинен виконувати residency requirements. А саме прожити в Канаді фізично не менше 730 з кожних 5ти років він/вона є ПР. Як це відбувається на практиці. Вашу ПР Карту видають на 5 років. Якщо ПР карта закінчилася, ви не втрачаєте ПР статус автоматично, але якщо вам потрібна нова ПР карта на неї потрібно подати заявку. При подачі заявки вас попросять перечислити всі подорожі за межі Канади. І тоді програма порахує ваші дні перебування. Якщо ви перебували меньш ніж 730 днів, нажаль ви швидше за все втратите статус ПР. Це також має цікаву дію для тих хто НЕ в Кандаі. Ви могли вже прострочити свій статус, і вирішили повернутися в Канаду. Оскільки ваш ПР статус не пропадає автоматично, то навіть після 3-5 років ви ще технічно ПР, хоть і порушник. Ви не можете податися і отримати візу, тому летите з ПР картою (якщо посадять на літак), або з PRTD (якщо видадуть, Українцям з 2022го навіть з простроченими багато давали). По прибуттю на кордон вас мають впустити в Канаду, але вас також направять на розгляд втрати вашого ПР до іміграційного трибуналу/борду. Там ви будете мати змогу представити ваші обставини і просити зробити для вас вийняток з residency requirements, якщо у вас були серйозні причини чому ви не могли прожити в Канаді 2+ роки. Наприклад, у вас буде дуже хвора мама, і більше не було близьких родичів, чи наприклад відповідних установ хто міг би про неї подбати.
-
Мы просили своїх друзів , там зразу все дають , тільки час потрібно щоб вам прийшла це довідка !
-
@prcuaetua
-
Ви постійно пишите про якісь ускладення, коли їх нема. Просто перестаньте агітувати людей робити так, як ви зоробили, будь ласка.
-
І то якщо виконали residency requirements
-
Ні, тільки по 5 років за раз.
-
По різному. Часто пишуть, але можуть і не писати. Бо мінімальні вимоги по провінції всеодно діють незалежно від того чи вам це написали в job offer чи ні
-
Години там вказувати ніде не треба. Wt вже zr,b у когось були потім питання, ви доказуєте години
-
А в джоб офері не пишеться що є час на відпустку
-
ВИ просто пишете що ви рік працювали.
-
Там немає де зазначати
-
Так собі. Якщо паралельно з цим напишуть що це full-time position, або що мінімальні хоча б 30 годин, тоді буде ок
-
А як зазначити при подачі на піар що в мене була відпустка?
-
Можна. Тим більше що від 30 год в тиждень, це і так full-time
-
Ну у вас були причини на подачу - зняття обмежень. Я говорю про те коли є перміт на 3 роки, і немає причин на новий, то подачу переважно просто повертають. Іколи апрувлять з тими самими датами, а інколи (правда рідще) роблять відмову.
-
Складається цей чат створений щоб люди лякались, що це все складно і біжали платили грощі іміграціних адвокатам, а не щоб полегшити життя Українцям.
-
Зрозуміло, у Вас завдання ускладнити людям життя. Теорію верогідності у школі вчили? Я що когось змушую? . Це Телеграм = одна баба казала. Я висловила те що я знаю, те що читала і через те що вже пройшла.
-
Будь ласка, вам розгорнуто відповіли що до чого. Кожна людина обере сама як їй робити. Ви не один раз постійно пишите, щоб робили витяг і навіщо то консульство, не говорячи людям, що по правилам через нього робити. Все.
-
Буквально декілька повідомлень вище.
12 Jan 2024, 17:45
31096/466883
about a minute ago