PR CUAET
-
Консул спросил есть или нет, и сразу сам сделал, я не просила
-
Своє імʼя, імʼя або назву організації кому призначений цей платіж і суму платежу.
-
Понеділок, 4 листопада 2024, 19:33 - У сервісі "Резерв+" розпочали бета-тестування функції онлайн-відстрочки від мобілізації. Про це повідомляє заступниця Міністра оборони із цифровізації Катерина Черногоренко. Першими протестують нову функцію студенти та аспіранти, що заповнили онлайн-форму. Після цього до тестування долучаться люди з інвалідністю та багатодітні. Ті, хто вже має відстрочку не матимуть змоги оформити її у цифровому форматі до моменту завершення дії чинної, адже не може бути двох активних відстрочок. За словами Черногоренко, до початку повноцінної роботи сервісу залишились "лічені дні".
-
Це так але хто гарантує що Канада не буде convince людей отримувати громадянство,по факту 5 років пройшло з моменту видачі PR ось будь ласка отримуй громадянство.Вони вже на це натякають в останньому оновленні.Плюс ще ніхто не знає що буде робити Пьер якщо буде при владі,він вже казав що для нього головне «common sense» тут багато людей по 20 років з PR і не думають за паспорт.
-
Вам не потрібно завантажувати документи, які у вас не вимагаються системою. В цьому і прикол, не існує такої інформації, яка могла б призвести до поглибленого секьютіті чеку, яку можна не вказувати. Є певний набір тригерів, на які реагує AI, так, але не вказувати істотну інформацію - дуже небезпечно. От наш кейс: сім'я 2 жінки. Як це не вказати? Одна з російським громадянством. А це як не вказати? Інша народилась в Криму. Теж саме. В одної phd, подвійне резиденство та робота в it. Обидві мали гуманітарну візу після початку війни в третій країні. Як все це не вказати? А подорожі? Вони всі є в паспорті, зі штампами і датами. Була відмова в канадській студентській візі - ця інфа є в системі ircc і перевіряється за секунду. Був транзит через Китай на 8 годин - треба вказати, бо в паспорті транзитна китайська віза. До нас не відноситься, але все те ж саме стосується, мілітарі, державної служби, судимостей. А це все - тригери секьюріті. Якісь більші, якісь менші, більшість з них абсолютно несправедлива і може вплинути на одну заявку і абсолютно не вплинути на іншу. Але в будь-якому разі вся ця інформація вимагається у всіх формах на стадії заповнення заявки, без завантаження якихось додаткових документів.
-
Я ничему не удивлюсь. Кстати, о таких случаях читала не в украинских чатах. Очень долго люди ждали с момента до запроса документов. (От месяца и до нескольких).
-
Добрий день! Підкажіть,будь ласка, чи треба дитину брати з собою в Оттаві,щоб забрати його паспорт? Йому 14 років
-
Не думаю що якщо взяли на розгляд і підтверждали інфу у менеджерів вони будуть це тянути до наступного року
-
Для Оттави