PR CUAET
-
Як я вже написала, це сказано в умовах для Temporary workers якими ми по суті являємось, чи є виключення для українців чи ні ніде не сказано, тому я б точно не ризикнула подаватися в останній день. Раптом сайт не буде працювати чи якась помилка чи проблема з оплатою… Але це вибір кожного
-
Якщо ви вважаєте що цей місяць коштує ризику відмови, то можете спробувати, але я б подавалась в середині лютого десь
-
Да отдельно подавать На рабочее разрешение И отдельно на студенческое но надо там отметить что стаж должна проходить то есть работа стажировка
-
Доброго дня! Хтось знає, чи можна приїхати забрати готовий паспорт з Оттавського консульства в суботу? Чи вони не працюють по суботах? 🤔
-
Моїй доньці 16, айді немає, з консульства написали, що айді за наявності, без уточнення віку.
-
Є такий ризик, тому що є умови їх потрібно виконувати
-
подскажите, если писать письмо сразу на английском, его нужно как-то нотариально заверять?
-
Дуже сумнівно що підійде один мані ордер. Так як вони берут копії документів і прикладають мані ордер. Як їм потім шукати де оплата за інші паспорти. Спитайте в своєму банку яка ціна мані ордеру. З мене взяли 8 дол, але потім інший робітник сказав що з нашим рахунком повинно буди безкоштовно
-
У нас подача в середине апреля и номер 000116
-
Доброго дня всім, скажіть будьласка, якщо ми заїхали до Канади 2023 06 Березня, то якщо зараз подавати на ворк перміт треба платити? Не розумію там написано що ті в кого ухвалений куает був до лютого 4 2024 чи пізніше то звільняються від сплати? Дякую чи може я щось не правильно зрозуміла