Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ну у вас були причини на подачу - зняття обмежень. Я говорю про те коли є перміт на 3 роки, і немає причин на новий, то подачу переважно просто повертають. Іколи апрувлять з тими самими датами, а інколи (правда рідще) роблять відмову.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by
    Складається цей чат створений щоб люди лякались, що це все складно і біжали платили грощі іміграціних адвокатам, а не щоб полегшити життя Українцям.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by
    Зрозуміло, у Вас завдання ускладнити людям життя. Теорію верогідності у школі вчили? Я що когось змушую? . Це Телеграм = одна баба казала. Я висловила те що я знаю, те що читала і через те що вже пройшла.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Будь ласка, вам розгорнуто відповіли що до чого. Кожна людина обере сама як їй робити. Ви не один раз постійно пишите, щоб робили витяг і навіщо то консульство, не говорячи людям, що по правилам через нього робити. Все.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Буквально декілька повідомлень вище.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by
    Я ні де не писала, що підходить у 100%. Я писала, що усі випадки які я знаю особисто довідка з Дії підійшла
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vyacheslav Yanko
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t695452220T Offline
    t695452220T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Привіт,пишу свій відгук про мій тест.Англійську останній раз вчив в школі 10 років тому,в Канаді не вчив бо працюю на 2 роботах,тому сил і дисципліни бракувало, з підготовки так це тільки читав цей чат і розумів +- шо буде не тесті,хоча думав шо і на 4 не вийде здати,результат на фото,тому всі кому треба 4-5 на провінційні програми не переживайте і йдіть здавати,тест не є такий тяжкий як дехто описує,хоча звісно краще готуватись ніж ні,але нічого складного немає,принаймі на початкових рівнях
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Так, ви вводите в оману людей, кажучи, що це 100% працює, та не може це бути сто відсотків, коли є випадки, коли просять надсілати довідку с посольства.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    На чужий рахунок (родича наприклад). Але це дуже скамі, бо теоертично з вашими даними я міг би собі на рахунок допомогу попросити. Тому не знаю наскільки надійсно це працює, хоча по факту про такі випадки я чув.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Дякую! А потім піар карта продовжується після 5 років - на безстроково?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by
    Людина написала, що ввожу в оману, що довідка з Дії підходить. То хто пояснічає? Слідкуйте за словами, якщо берете на себе право бути достовірним джерелом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо паспорта немає, або не закінчився, то статус це не міняє, але ускладнює або унеможливлює певні процедури. Наприклад перетин кордону, подачу на нову ПР карту, подачу на громадянство, і тд і тп
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Карту дають на 5 років. Для перетину кордону треба мати закордонний паспорт і ПР карту, але вони крім імені один до одного не привязані
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ви зря паяснічаєте. Правильна процедура, знаходячись за кордоном через консульство. І це треба дивитися не на сайті IRCC, а на сайті консульства України, саме вони регламентують це питання. IRCC просто каже що має бути зроблено за процедурами країни яка видає. Відповідно регулює ці правила Консульство України в Канаді, як прдестваник України там де ви є. І дійсно зараз більшість довідок з Дії з перекладом проходять на ПР. Зверніть увагу на словосполучення "в більшостів". Бувають запити дати документ з консульства. Переважно нічого страшного в цьому немає, але затрика на 3-5 тижнів. А далі кожен може вирішувати для себе якими процедурами користуватися
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Питання як раз по PR. Цю карту видають вперше на 5 років. Так? І вона діє сумісно з закордонним паспортом? А якщо дія паспорту менш 5 років - то карту дають на цей строк чи на 5 років незалежно від дії паспорту? І який тоді статус у людини з картою та паспортом, строк якого закінчився? Людина просто не може виїхати в іншу країну , але по карті в Канаду заїхати може?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Залежить від обставин. Це насправді складно, але треба розбиратися з inadmissibility, чи вона є, якого рівня, і як її можна обійти (якщо взагалі можна)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    А чому так? ) Як не дивно з нижчими НОКами (4-5) часто ще й простіше )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Я зазвичай вказую чуть вище LICO Але після номінації немає вимоги показувати виписки з банку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Не факт. Додавайте до заявки ПР ту що є. Є хороші шанси що її приймуть, якщо ви на довго з Канади не виїзжали. А як не приймуть тоді вже вам пришлють запит, і підете здавати
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags