PR CUAET
-
Всім привіт. Підкажіть як бути. Сину зараз 17. Він ніколи не стояв на військовому обліку бо виїхав у 15 з України. Ми хочемо отримати новий паспорт, але я бачу що не встигнемо до його 18 річчя. Як він зможе отримати новий паспорт, якщо він не стоїть на військовому обліку? Що ми можемо зробити щоб стати на цей облік? Звісно їхати в Україну щоб стати на облік не варіант.
-
Так. В живій черзі не раніше ніж за два місяці до закінчення паспорту.
-
Ні. Особливо зараз коли система слотів більше не працює.
-
Відгуки www.instagram.com/p/DAnCH7GxLVy/?igsh=MW42OHFrM3VtejVzaw==
-
Наразі йде оновлення системи, поки що слоти ніяк не можна ловити, але це робиться в он-лайні, не в живій черзі
-
Я ще подавала документи доньки на паспорт в липні, і така сама ситуація як і з моїм паспортом
-
Я не в тій групі, але багато читала що люди з квітня-травня чекають довго і зробили ті паспорти тільки в серпні, а тепер чекають на доставку
-
дякую, а яким чином зараз можна спіймати слот? лише самому онлайн оновляти стррінку та слідкувати коли зявиться? чи фізично йти в консульство в порядку живої черги? сорі, що запитую такі банальні питання, просто я тут новий, і поки взагалі не розумію як це все працює на дпнний момент
-
Чекаю Подавала документи на паспорт ще в травні (виготовлений 1 серпня) Едмонтон
-
ну там ніби тільки після отримання слоту. дякую!
-
Щось таке вже було. Пам'ятаю як був період коли консульства три місяця не викладали жодних слотів. Сподіваюсь що це не буде повторення.