PR CUAET
-
Так. В живій черзі не раніше ніж за два місяці до закінчення паспорту.
-
Ні. Особливо зараз коли система слотів більше не працює.
-
Відгуки www.instagram.com/p/DAnCH7GxLVy/?igsh=MW42OHFrM3VtejVzaw==
-
Наразі йде оновлення системи, поки що слоти ніяк не можна ловити, але це робиться в он-лайні, не в живій черзі
-
Я ще подавала документи доньки на паспорт в липні, і така сама ситуація як і з моїм паспортом
-
Я не в тій групі, але багато читала що люди з квітня-травня чекають довго і зробили ті паспорти тільки в серпні, а тепер чекають на доставку
-
дякую, а яким чином зараз можна спіймати слот? лише самому онлайн оновляти стррінку та слідкувати коли зявиться? чи фізично йти в консульство в порядку живої черги? сорі, що запитую такі банальні питання, просто я тут новий, і поки взагалі не розумію як це все працює на дпнний момент
-
Чекаю Подавала документи на паспорт ще в травні (виготовлений 1 серпня) Едмонтон
-
ну там ніби тільки після отримання слоту. дякую!
-
Щось таке вже було. Пам'ятаю як був період коли консульства три місяця не викладали жодних слотів. Сподіваюсь що це не буде повторення.
-
Привіт, дівчата хто замовляв довідку з України в консульстві у вас вказано дівоче прізвище до одруження? Я писала в анкеті своє дівоче прізвище але прийшла довідка тільки з теперішнім прізвищем
-
З того що мені розповіли в травні-червні саме коли вводили нову систему для чоловіків тоді щоб не розбиратись де чиї паспорти призупинили виготовлення всіх паспортів. А після того як новий закон увійшов у дію їх знову почали виготовляти. Звідси і така затримка тієї партії.