PR CUAET
-
Відгуки www.instagram.com/p/DAnCH7GxLVy/?igsh=MW42OHFrM3VtejVzaw==
-
Доброго дня, підкажіть будьласка, дитині у грудні виповниться 14 років. У нас Study Permit, як нам зробити Work Permit, і чи треба буде робити ID документ, чи ні?
-
Я зрозуміла дякую за відповідь🫶
-
t.me/prcuaet/19036/362699
-
Просто типу ім'я і прізвище і все не потрібно електронний підпис там чи щось ще?
-
фио как в загран паспорте указывать
-
feb 2024 - 0001 теж
-
Можно подсказать, как вы это сделали и сколько времени это заняло? Хотя бы сайт Спасибо большое
-
Підкажіть,що писати в питанні:Мета оформлення довідки?-Для надання в установи іноземних держав?Чи по місцю вимоги?Дякую
-
Да, всё реально.
-
Ні, тільки в Україні або в ДП документ в деяких країнах Європи
-
Як тут взагалі з доставкою з 🇺🇦?Хто знає в який квартал коли доставка в 🇨🇦?Хтось писав і я не зберегла(Паспорт виготовлений але чекаю вже 3 місяць
-
Я просто в шоці з консульства Прийшли довідки про несудимість які чекали 4 місяці це одне А ще куча помилок неправильно вказали день народження чоловіка а мені не написали дівоче призвище.. Скажіть може хтось мав теж такі проблеми, що робили ? Іти в консульство і говорити з ними
-
Сподіваюся, що вам допоможе ця інформація. Є така постанова, стосується лише ДП Документ в Європі, консульств не стосується. Але працює вже вона чи ні, не знаю.
-
Боже це якийсь жах(((Хто знає як оформити швидку доставку?Бо я в цьому взагалі не бум бум.
-
Написала вам в личные сообщения.
-
Ми в травні подали документи, паспорт зробили але ще досі чекаємо доставку
-
Добрий день! Можливо не зовсім тематичне запитання, але я не знаю в яку гілку лізти із ним😁 підкажіть будь ласка, як розговорити свою дитину на англійській. 8 років. В школі з вересня, але я бачу, що йому дуже нелегко, бо слів не знає, речення будувати не вміє. Кожен день читаємо книжки. Чи треба йому розповідати граматику? Чи що робити, я чесно кажучи,спіймала себе на тому, що не можу зрозуміти що робити з дитиною 😊. Можливо будуть якісь рекомендації, ресурси, репетитори. Завчасно дякую 🌺
-
знайшла зразок заяви, яку він заповнював: hamburg.mfa.gov.ua/storage/app/sites/99/uploaded-files/prikladzayavi11.pdf
-
Краще з цим зачекати до наступних новин, бо обіцяли нову систему і наче як вона буде пов'язана з е-чергої. І якщо ви зараз з неї вийдете, а потім виявиться що треба буде знову в неї ставати то ви просто втратите своє місце. Але то все звісно тільки ваш вибір як діяти в цій ситуації.
12 Jan 2024, 17:45
311190/431644
2 minutes ago