PR CUAET
-
Добрий день! Можливо не зовсім тематичне запитання, але я не знаю в яку гілку лізти із ним😁 підкажіть будь ласка, як розговорити свою дитину на англійській. 8 років. В школі з вересня, але я бачу, що йому дуже нелегко, бо слів не знає, речення будувати не вміє. Кожен день читаємо книжки. Чи треба йому розповідати граматику? Чи що робити, я чесно кажучи,спіймала себе на тому, що не можу зрозуміти що робити з дитиною 😊. Можливо будуть якісь рекомендації, ресурси, репетитори. Завчасно дякую 🌺
-
Краще з цим зачекати до наступних новин, бо обіцяли нову систему і наче як вона буде пов'язана з е-чергої. І якщо ви зараз з неї вийдете, а потім виявиться що треба буде знову в неї ставати то ви просто втратите своє місце. Але то все звісно тільки ваш вибір як діяти в цій ситуації.
-
Добрий день, а якщо у паспорті вказано лише область? Місце народження: село. Як правильно в такому випадку заповнювати?
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/grafik-prijomu-ta-zapis-na-prijom-do-konsulskogo-viddilu-ottava
-
круто,мої вітання!) ми спробуємо знятися,може для нас спрацює,бо вже задовбалися чекати..
-
Це не так. Я стояла у е-черзі, бачила слоти, зловила з другого разу.
-
нам порадили знятися з черги очікування, щоб можна було бачити слоти у вівторок,коли їх виставляють.Намагаємось зловити слот вже майже 8!!! місяців, ще не бачили ні жодного! Може комусь ця інформація буде корисною 👌
-
Яке консульство?