PR CUAET
-
У мене до 3 травня 2025 року. Я вже подалася так як на сайті написано 154 дні вони розглядають. Я не хочу ризикувати. Ось що мені прийшло
-
Червень 2024 000088 , сімʼя , діти
-
Так, в нас PA я - тому запрос прийшов на мене, але я ніколи з воєнною частиною справ і не мала, думаю так і дам відповідь своїми словами, а чоловіку вкладу перекладений воєнний, підготували заздалегідь, щоб не було дозапросів потім. Подивимось - іншого варіанту не бачу👐🏻
-
Тобто лише область вказати і все? А якщо в заявці на КУАЕТ вказував назву села, то треба буде писати пояснювальний лист?
-
можливо знаєте теперішній термін очікування на візу для дитини?
-
Тільки візу
-
Ви можете брати на себе такий ризик, але не радьте іншим людям так робити, бо за цим можуть стояти серйозні проблеми
-
Тут дівчина писала що вдалось анулювати коли звʼязалась з органом ДМС в україні який виготовляв той паспорт. Але я трохи не розумію як то можливо віддалено анулювати паспорт просто за чиїмсь імейлом
-
боже правый, а як правильно!??
-
Привіт! Ніяк не вдається приєднати свою справу в gckey, чи було в когось так? Номер справи маю він у запрошені на біометрію. Але коли різними способами намагаюсь приєднати - типо не знаходять номер справи.