PR CUAET
-
Коли людина уважно читає сайт, вона не знаходить там інформації, про яку ви писали 🤷🏻♀️
-
Не агетувати читати уважно сайт і не створювати додаткові складнощі собі... А ще краще з'їздити в Україну і візміть там орігінал, а то вдруг не пройде з консульства....
-
Добрий день, підкажіть будь ласка потенційний роботодавець ставить в контракті наступне: компанія не гарантує мінімальну і максимальну кількість годин на тиждень робочі години встановлюються розкладом окремо на кожний тиждень. То як я розумію такий контракт не підходить під умови отримання ПР?
-
В чому страждання? У мене все було просто. Вас попросили не агітувати, що і так пройде. Бо вам все одно, а хтось послухає і потім буде бігати в стресі замовляти довідку через консульство
-
Хочеться страждати, страждайте. Є легші шляхи, то Ваше право пробитатись черз дебрі
-
Не дасте, тому, що немає такого на сайтах. Я знаю таких людей. Чи Вам потрібні їхні паспортні данні, щоб ви повірили? І я Вам дала 100% інфу, що може не пройти. В одній сім’ї: у чоловіка пройшло, у жінки - ні. От про час якраз дуже важливо, особливо, якщо не пройде😉
-
У мене не має часу, шукайте самі через посилання на сайті IRCC. Я Вам дала інформацію що так 100% пройде і що я взяла цю інформацію з сайту IRCC. Є зайві кошти і час, відправляйте у Консульство
-
Хоч один реальний приклад знаете, а не "хтось писав". Усіх до єдиного кого я знаю в процесі отримання PR прийняли з Дії
-
Чому це?