PR CUAET
-
Тобто по іміграційному законодавству ви вже не іноземець
-
Вона не стільки анульована, скільки просто для вас більше не дійсна, бо ви ПР
-
Якщо є COPR - так
-
У мене не має часу, шукайте самі через посилання на сайті IRCC. Я Вам дала інформацію що так 100% пройде і що я взяла цю інформацію з сайту IRCC. Є зайві кошти і час, відправляйте у Консульство
-
Хоч один реальний приклад знаете, а не "хтось писав". Усіх до єдиного кого я знаю в процесі отримання PR прийняли з Дії
-
Якщо я працюю по 40 годин то чи можна щоб один з 12 місяців був пейчек на 30 годин? Типу в мене відпустка. Що тоді писати в джоб офері?
-
Чому це?
-
Якщо ви проживали в Польші більше 6 місяців , вам потрібно Витяг з Карнго рестру о некаральнощі
-
Може і не бути. Боюсь що майже всі чоловіки могут потрапити у розшук?😄
-
Розшук - це серйозно. Значить, має бути судимість?
-
Замовляли довiдку без цього. Кто ще замовляв з польщi
-
prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login
-
А якi в тебе довidки з польшi
-
Підскажіть якщо перекладати свідоцтво про народження в Україні то потрібен тільки переклад чи нотаріально завіряти ще?
-
Дякую. Наче мій роботодавець щось робить. Обіцяв на наступному тижні надіслати якісь документи. Почекаю
-
А якщо у довідці з Дії буде написано що перебуває у розшуку. Цікаво дадут РR чи ні?
-
Киньте посилання, де написано, що підходить витяг з дії з аффідавітом!
-
А ви коли вже слідкуєте по трекінгу стадію виготовлення паспорту - бачите його серію та дату закінчення?
-
У нас еще летом были готовы переводы вытяга, так как многие говорили, что они проходили. Но после того, как реальным людям приходил запрос на полис сертификат, заверенный консульством, мы решили не испытывать судьбу и получили справку через консульство. Каждый может делать, как хочет, но просто вытяг з дии - это не документ для Канады. И иммиграционные консультанты советовали делать через консульство, так как и написано на сайте
-
Так я і кажу, якщо у вас вийшло - супер, молодець, вітаю, але не треба агітувати робити усім так! Людина може зробити за вашою рекомендацією, їй зроблять запит зробити саме через посольство, вона не втигне і все, хто буде винний?
12 Jan 2024, 17:45
31146/441990
3 minutes ago