PR CUAET
-
Так, з 12 років дитина має бути присутньою
-
Так розглядають, Нічого більше не сплачували, тільки доплатили,бо ціна змінилась. Здали біометрію,але тягнуть час спочатку до моменту коли залишиться 6 місяців до кінця паспорту однієї дитини, потім була тиша місяць зараз прийшов запит на продовження паспорта іншій дитині,він 30 березня закінчується Процес триває)😊
-
Так вони наче і не мають анулювати. Але нам зробили нові документи після того як доправили справку з поліції, при цьому втрачені прострочені документи світились що досі активні
-
Подають на візу дитині, дитині 2 роки, всі пункти заповнив, тільки не впевнений в 1, оскільки вказую всі дані дитини, то чи потрібно вказувати як Principal applicant чи ні
-
Хочу дать совет - перед сдачей биометрии берегите пальцы, не царапайте, не режьте ножом - мажьте кремами, увлажняйте кожу. Я на кануне возилась с химией (мыла тряпки в химии, мыла окна спреем), потом по холоду ещё ходила без перчаток и как итог - моя кожа очень сухая была и у меня оооочень проблематично брались отпечатки… у мужа и дочки все отлично, а со мной долго мудохались, сделали пометку что руки сухие и предупредили, что может потребоваться пересдача…
-
У меня вообще не снимаются отпечатки с пальцев. Вот ни на один документ не смогли снять еще все отпечатки. Пишут объяснительную, что такая особенность кожи, нигде проблем не было с этим.