PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка коли можна подаватися на нову візу? Коли прийде новий ворк перміт і візітор рекордс, чи вже можна подаватися?
-
Підкажіть, будь-ласка, бо я вже голову зламала Офіцер просить вислати уточнення по формі imm5669, Schedule A - Лінк, вказаний в листі-запиті - не працює, схоже, що «битий» (пробувала з 5 різних ПК, є новий Адоб, з технікою і ПЗ на «ти») - Редагувати заявку на Порталі PR після сабміту не можу - тільки скачати, - Анкета на офіційному сайті від 2021 року і відрізняється від поточної Як виконати запит офіцера, не розумію, а саме: Де взяти актуальну анкету Schedule A, imm 5669, щоб заповнити і завантажити в особистий кабінет (маю AOR)?
-
В мене до лютого 2025 - чекаю екорп з 18 вересня.
-
Майже ніяк. Укр комюніті неактивне, повний нуль. Так мав пару пре-інтерв'ю з HR, які далі просто зникали. Ще пару відмов отримав ще до будь-яких контактів. Цікавий досвід пошуку Альбертійської роботи в ІТ. :)
-
на рахунок битої лінки, памʼятаю що і в мене доку не відкривало, треба було робити download документа і тоді відкривати в акробат рідері.
-
У вас так пише ?
-
Как успехи с поиском?
-
Так, за 2 дні результати були
-
Ой и не говори, на счет комьюнити это в точку =) Да и поиск работы, да еще и бы что бы для иммиграции подходило - это целый челендж)
-
Есть видео как подать на продление в ютубе. Там в основном про то что было бесплатно, но если сделать тоже самое а где бесплатно там заплатить то все получится
-
Дякую!
-
Теж не дає, це перше, що я пробувала робити..