PR CUAET
-
Дякую!
-
Теж не дає, це перше, що я пробувала робити..
-
Офіційний сайт каже, що паспорт має бути щонайменше валідний 6 міс з дати запланованої поїздки. Печатку в паспорті навряд вони будуть розглядати як "валідний". Краще не ризикувати і вклеїти в новий паспорт, якщо звісно є можливість його зробити.
-
Добрий вечір. Чи реально отримати Work Permit підлітку 15 років на додачу до стаді перміту? Я відмічала в заявці на стаді перміт, що дитина хоче працювати. І в саммарі світилось стаді перміт + ворк перміт. Стаді перміт дали, а ворк перміт проігнорували. Чи був у когось кейс, що дали обидва?
-
Добрый день! Хто оформлював паспорт в травні, ви ще чекаєте?
-
t.me/prcuaet/19036/355342
-
Сподіваюсь що так і є. Ми подались десь тиждень тому
-
А у вас статус в особистому кабінеті був такий самий як у мене чи інший, коли їхали в Едмонтон?
-
Доброго вечора, на тому тижні забрали. Потрібно приходити в посольство і нагадувати, що ви є
-
Ну я так розумію це дата коли буде відповідь Я ніякі документи не надавала бо нічого не запросили до сих пір Подалась 30 вересня Я надавала документи коли подавалась на GST виплати
-
Статус був такий самий, але через пару разів як ми прийшли, статус змінився на доставлено, але ми знаходимося в Едмонтоні, тому я думаю могли поїхати в любий момент
-
Скільки ви чекали візитор рекордс?
-
Якщо близько до великого аеропорту живете тоді можна щось зробити, легально. Де ви живете?
-
Ничего)))
-
Дякую за відповідь.
-
Если ничего не получается, и если вы с компьютером на «ты», я бы посоветовал попробовать открыть скаченную версию Вашей формы которую Вы подавали в заявке, удалить все данные с помощью специальных программ и заполнить заново. Как вариант.
-
Советую хотя бы для пр сменить сферу деятельности. Пойти на рабочую специальность.
-
Почитала requirements до Dependent Work Permit. Ніби дитина має бути eligible. Сину 15 років, у мене є Ворк Перміт, я працюю. В Онтаріо можна працювати з 14 років. Хммм, дивно, чому не дали. Паспорт теж норм, до 2027 року.
-
Добрий вечір. В мене питання з приводу даних в аккаунті IRCC. Чи можливо змінити інформацію? Можливо хтось змінював.
-
Украинское комюнити ищет рабов на минималку в основном и то не в ИТ.
12 Jan 2024, 17:45
311792/444835
about a minute ago