PR CUAET
-
Ну я так розумію це дата коли буде відповідь Я ніякі документи не надавала бо нічого не запросили до сих пір Подалась 30 вересня Я надавала документи коли подавалась на GST виплати
-
Статус був такий самий, але через пару разів як ми прийшли, статус змінився на доставлено, але ми знаходимося в Едмонтоні, тому я думаю могли поїхати в любий момент
-
Скільки ви чекали візитор рекордс?
-
Якщо близько до великого аеропорту живете тоді можна щось зробити, легально. Де ви живете?
-
Ничего)))
-
Дякую за відповідь.
-
Если ничего не получается, и если вы с компьютером на «ты», я бы посоветовал попробовать открыть скаченную версию Вашей формы которую Вы подавали в заявке, удалить все данные с помощью специальных программ и заполнить заново. Как вариант.
-
Советую хотя бы для пр сменить сферу деятельности. Пойти на рабочую специальность.
-
Почитала requirements до Dependent Work Permit. Ніби дитина має бути eligible. Сину 15 років, у мене є Ворк Перміт, я працюю. В Онтаріо можна працювати з 14 років. Хммм, дивно, чому не дали. Паспорт теж норм, до 2027 року.
-
Добрий вечір. В мене питання з приводу даних в аккаунті IRCC. Чи можливо змінити інформацію? Можливо хтось змінював.
-
Украинское комюнити ищет рабов на минималку в основном и то не в ИТ.
-
Скільки зараз очікувати на візітор рекордс для дитини, вже місяць пройшов. Тиша
-
29 октября не должно было быть слотов, это же 5-й вторник месяца, а всегда выставляли в 1-й и 3-й.
-
Скажу больше, на днях общался со знакомым. Он в области маркетинга , сео и прочее в таком духе. У него есть местное образование, паспорт канадский. 7 месяцев ищет работу ( до этого его проект закончился и попросили на выход). Так вот он проходил 50 или 70 собеседований, 5 из них были финальными. Итог до сих пор ищет.
-
В Waterloo. До Toronto Pearson доїхати не проблема
-
Дякую за відповідь
-
Такого духу запитання коли хочете взнати щось про конкретний вуз
-
Берете відкриваєте вуз пише наприклад university of Alberta cuaet, Ukrainians
-
Як знайти таку інформацію?
-
У скільки університетів можна вступати і на скільки програм в одному ? В кожний універ плата окремо за заявку ? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
311801/426719
4 minutes ago