PR CUAET
-
Такого духу запитання коли хочете взнати щось про конкретний вуз
-
Берете відкриваєте вуз пише наприклад university of Alberta cuaet, Ukrainians
-
Як знайти таку інформацію?
-
У скільки університетів можна вступати і на скільки програм в одному ? В кожний універ плата окремо за заявку ? Дякую
-
Кто звонил по заявке какой статус у Вас?
-
Каждый день новые правила, когда уже приведут все в порядок🤦🏼♀️
-
background в процессе и сейчас на проверке elibility, подана заявка 9 мая. Но такой статус с июня висит
-
Кто уже заказывал ATIP с заметками, сколько обычно ждать? Вроде как пишут 30-60 дней, так ли
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, написала в кризис форму, прийшла відповідь, але на аккаунті ircc, з якою була пов'язана кризис форма, ніяких повідомлень немає. Де можна знайти відповідь?
-
А де ви статус бачите?
-
Сплатила біометрію вчора сьогодні не прийоо не єдиного повідомлення що і куди відправляти чек, та ніякої інформації теж немає, що робити?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/change-address.html
-
У нас ушло около двух часов.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5669.html
-
До речі, це може бути опція Не подумала за це, дякую :)
-
Я теж сподіваюсь , відповім вам після 25 листопада Бо я навіть не знаю чи треба надсилати документи…запросив не було на це тоді думаю що не треба і нічого не надсилала з 30 вересня , якби треба було прислали вже запит на це
-
Надо звонить на гарячую линию и там робота слушать, приготовьте сразу UCI, номер кейса H000XXXXXX и год рождения. Номер +18882422100
-
узнать детали кейса, например передано ли дело к офицеру, или например в какой категории дело и т.д.
-
И что это даст?
-
Цікаво спробую, я вводив на сайті в них і писало поки інформації немає
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago