PR CUAET
-
А де ви статус бачите?
-
Сплатила біометрію вчора сьогодні не прийоо не єдиного повідомлення що і куди відправляти чек, та ніякої інформації теж немає, що робити?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/change-address.html
-
У нас ушло около двух часов.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5669.html
-
До речі, це може бути опція Не подумала за це, дякую :)
-
Я теж сподіваюсь , відповім вам після 25 листопада Бо я навіть не знаю чи треба надсилати документи…запросив не було на це тоді думаю що не треба і нічого не надсилала з 30 вересня , якби треба було прислали вже запит на це
-
Надо звонить на гарячую линию и там робота слушать, приготовьте сразу UCI, номер кейса H000XXXXXX и год рождения. Номер +18882422100
-
узнать детали кейса, например передано ли дело к офицеру, или например в какой категории дело и т.д.
-
И что это даст?
-
Цікаво спробую, я вводив на сайті в них і писало поки інформації немає
-
хех, только жить тогда за какой счет?) сейчас бы профессию менять которой отдал лучшие годы ради того что бы подарить стране дешевый рабочий ресурс =/
-
Вона від 2021 року, відрізняється від поточної Але може хіба що взяти її + лист-пояснення по тим даним, які не увійдуть в форму..
-
Может кто знает, 11 ноября(понедельник) консульство Торонто работает или нет? На сайте никакой информации нет. Вроде Rememberance Day в Онтарио не государственный праздник
-
Дякую, буду чекати 🙏
-
Может кому-то тоже пригодится www.youtube.com/watch?v=JIPaK6krhBk
-
Доброго і Вам! У мене працює, все нормально. Тільки номер телефону, який я вказав спочатку (коли встановлював додаток), зараз не можу замінити на новий, актуальний. Немає такої функції в РЕЗЕРВ+
-
Тему навчання обговорюємо тут t.me/prcuaet/152084
-
У скільки університетів можна вступати і на скільки програм в одному ? В кожний універ плата окремо за заявку ? Дякую
-
Такого духу запитання коли хочете взнати щось про конкретний вуз
12 Jan 2024, 17:45
311826/431637
37 minutes ago