PR CUAET
-
Мне консультант рекомендовала загрузить все документы что были на номинацию. Я так и сделала, уже получила AOR, пока другие документы не запрашивают.
-
Доброго ранку. Вчора прийшло підтвердження, що IRCC отримали Мілітарі, яку просили, а сьогодні ще хочуть наступний документ: CV/Resume: A document containing a description of your education, qualifications and experience. Що це має бути? Документи про освіту +резюме? Підкажіть хто знає.
-
Попробуйте с другого браузера
-
Один слот - одна людина
-
Доброго дня. Поділюся своїм досвідом. В мого чоловіка дитина від першого шлюбу з нами не імігрує , зв'язку з нею немає, тобто надати її документи і медогляд немає можливості. Ми при подачі документів на федеральний етап додали листа від чоловіка з поясненням і проханням виключити дитину з аплікації. Майже перед фінальним рішенням мені, як основному апліканту, прийшов лист з декларацією, що я згодна виключити цю дитину з аплікації, я підписала, а чоловік підписав як свідок. І все. Нічого нотаріально не завіряли. В формі 0008dep заповнили тільки ім'я, дату народження і адресу цієї дитини, все решта вказали як NA. Зараз ми вже в процесі очікування ecopr
-
Доброго ранку! Підскажіть, будь ласка, потрібні нові паспорти на мене ( мати) і на дочку 12 років. Це потрібно ловити два слоти?
-
Добрий ранок,я трохи заплутався. Якщо я на федеральному,здав биометрію і тп.чекаю на їхне рішення то мені можна подаватися тільки на BOWP чи на продовження звичайного WP?
-
5 та 6 міс
-
А скільки часу ви будете чекати номінацію залежить від бала та виборок
-
Ні, це вже після отримання номінації
-
11.03.24