PR CUAET
-
11.03.24
-
они нн просят. ваша задача подать документы, которые подтверждают то, что ребенок может претендовать на wp. делайте новую анкету на вп
-
Тобто, умовно якщо пропрацювати рік в Канаді і податися на Express Entry, то в сумі по часу вийде десь півтора року до отримання PR? Чи правильно я розумію?
-
Дякую. Підскажіть також коли ви подалися на подовження вп, щоб розуміти який час розглядання.
-
Вона не анонсувала нового інтерв'ю з міністром імміграції Канади. А лише говорила , що в наступному році спробує домовитися про ще одне інтерв'ю.
-
из канады другой сайт
-
Я робила всі заявки разом: мені на продовження ворк перміту і дитині на ворк і стаді перміт. В анкеті вказувала, що я працюю. Але вони ніби не просили підтвердження
-
Тобто ви подалися у березні і отримали ворк перміт у жовтні?
-
Підкажіть будь ласка, чи можна дослати документи, які не просили? Маю ще одну заявку на ворк і стаді перміт для дитини, яка висить в обробці з 2 січня. Можна до неї прикріпити якось документи і заодно якось зрушити її з місця?
-
Дякую за інформацію, я також слідкую за анонсами і такого анонсу не бачила
-
Ми не докладали документи про освіту Але якщо бажаєте це зробити, то краще зробіть це одним файлом. Оригінал і переклад
-
Супер дякую.Мені підходить обидва варіанти,певно буду подаватися бо розгляд по 7 місяців на продовження лякає,можу просто не встигнути до закінчені WP
-
Привіт гайз! Хто знає в який час можна ловити слоти? (Торонто)
-
навіщо?
-
Доброго ранку . Можливо хтось підкаже чи по плану сьогодні мають бути слоти в ЕДМОНТОНІ ?
-
Залежить від програми, по якій Ви подались. Якщо по економічній, то можете податись на BOWP. Також якщо відповідаєте умовам куает (заїхали до 31 березня 2024), то можете податись по процедурі для українців. Що так, що так буде вірно. Але якщо у Вас не економічна програма (гуманітарна, укр вззєдання), то другий варіант)
-
Доброе утро! Возможно кто-то сталкивался с подобной ситуацией и знает, что можно сделать: мы 5 раз перезаливали фото на П2 после Екопра и оно не проходит, всего присылают что фото не такое, хотя при загрузке никаких пометок нет. Что делать?уже больше месяца мучаемся с этим и фоток переделывали 5 раз в разных местах..
-
Вы правы.
-
Дякую
-
Достатньо дати інформації, яку вони просять у чек листі. У провінції вони самі можуть запросити, що їм треба.
12 Jan 2024, 17:45
311984/407884
3 minutes ago