PR CUAET
-
Какая у Вас провинция?
-
це дуже приблизний тест і він має мало що спільного з реальним тестом. Спільне хібе те що така ж сама 12-ти бальна шкала. Але порядок здачі тесту і його складність зовсім інша
-
Там є розділ про роботодавця і кількість робітників. Залежить від місця, де знаходиться компанія.
-
Тут є вся інформація
-
Edit, Sign and Share PDF files on the go. Download the Acrobat Reader app: adobeacrobat.app.link/Mhhs4GmNsxb
-
Як можна замовити новий паспорт?
-
Да. У моей мамы (она основной заявитель) нет документов по её отцу и она писала, что в связи с тем, что отец ушёл из семьи, когда она была ребёнком и тем самым забрал все свои документы. Если нет документов, Вы должны постараться объяснить причину невозможности предоставить эти документы.
-
А если каких-то документов у меня нет. Не относится ко мне , я должна пояснение писать ?
-
Дякую.
-
Доброго вечора, чі є обмеження по кількості працівників на роботі для отримання PR? Як що так, де про це почитати?)
-
По идее это Вы должны ставить, таким образом отмечая какие документы Вы отправляете. По крайней мере я уже поставила🤪😏
-
Подскажите пожалуйста, в чеклисте галочки я должна ставить или мигр.офицер?
-
Ні, на ВЕС чітко прописано, що укр дипломи тільки через Енік (аростиль юа) йдуть, тому що вони, як я зрозуміла, співпрацюють з мін освіти та можуть підтвердити реальність диплома)
-
Так, другий закордонний. Діє з тим, що є зараз.
-
Можна!
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи можна замовити новий паспорт , якщо термін старого до лютого 2025?
-
Дякую Вам🙏🙏🙏. Бо я вже прикріпила цю форму (ІММ5476), а потім мене..."перемкнуло" і я вирішила, що я щось зробила не правильно🥺
-
Imm5476, цього буде достатньо 👍
-
Яку саме форму ІММ5476😳 чи ІММ5475😳?
-
По суті не маєте. Бо цю аплікацію повинен заповнити сам ваш родич, не ви як «спонсор». Тому і потрібно заповнювати цю форму якщо ви допомагаєте вашому родичу це робити.
12 Jan 2024, 17:45
3119/460639
less than a minute ago