PR CUAET
-
Якщо я працюю на part-time, але маю мін 32 год/тиждень. Відмітка full-time тут важлива, чи головне години? Дякую.
-
Підкажіть, будь-ласка, чи будуть сьогодні слоти в Едмонтоні? Дякую.
-
Я не витримала і поїхала в Київ, паспорт за 3 дні, 2300 гривень. Вже отримала.
-
Я наскільки зрозуміла, хто перший заповнив аплікацію той і отримає місце
-
В кожного навчального заклада є на сайті всі вимоги. Вони можуть відрізнятись. Я як подавалась на навчання мені сказали що в минулому році на мою програму 300 осіб було на 50-60 місць
-
Як наберуть необхідну кількість так і закривають набір
-
Мені казали так в NAIT. Бо вони тільки requirements перевіряють і все… як насправді то не скажу…
-
Пиши мне, и начинай зарабатывать сейчас!
-
Ви знаєте, що можна посвідчити документи для Канади, не виходячи з дому?🏡 Наша компанія пропонує ексклюзивну послугу — віддалене нотаріальне посвідчення документів для будь-якої провінції Канади! 📑 Завдяки нашим напрацюванням, ваш документ буде посвідчено нашим нотаріусом в Онтаріо та відповідатиме вимогам українського законодавства 🇺🇦 Щоб скористатися цією послугою, вам потрібно лише пройти дистанційну перевірку та відправити поштою власноручно підписаний документ (текст) подальшого нотаріального посвідчення. Ми подбаємо про все інше: наш нотаріус посвідчить документ, оформимо апостиль і відправимо в Україну готовий документ. Весь процес займає близько двох тижнів - без зайвих турбот. Це зручне рішення, яке заощадить ваш час і забезпечить швидке та легальне оформлення нотаріальних документів. За деталями звертайтеся в особисті. Будемо раді допомогти! Telegram: @Margo2145 @iase85 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову та юридичну підтримку для українських переселенців у Канаді та США t.me/grosmeister1
-
Наче д у консульстві та заява
-
Message from user Карина Филипова has been removed because this user is in spam list (???)