PR CUAET
-
Message from user Теона Булгакова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Алина Ефимова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Питання! Якщо міграційний консультант не бачив запит на біометрію ( так говорить, що не отримував) , а АОР з запитом прийшов ще 5 липня!!!!, і ніби-то агент з IRCC , говорить , що можна спробувати здати біометрію по дуже просроченому запрошенню. Чи це може бути грубим порушенням через , яке можуть не зарахувати біометрію чи навіть відмовити у розгляді справи. Дякую за відповідь .
-
Такой виготовлений 1 серпня. Еще 31 забрали . Доставили DHL. Оскільки паспорт був для 17 р сина, я не стала чекати на пошту дипломатичну
-
О, у меня тоже 25-го. Поздравляю!
-
Доброго дня, я дуже перепрошую, що пишу можливо не в тій групі, але просто надіюся на розумні і добрі поради, але від цих людей які пройшли шлях тут в Канаді стати лікарем і фармацевтом, але ті люди які приїхали недавно по програмі CUET. Мій син лікар, він закінчив університет, інтернатурі, працював в лікарні хірургом, і невістка вона фармацевтом працювала, зараз вони є тут. Навчаються в політехніці на фултаймі, підтягують англійську. Хто може підказати весь порядок дій. Але дуже прошу напишіть по людськи, без всяких насмішок. Якщо можна підкажіть. Буду вдячна за відповідь.
-
Не-а, жду
-
Там можна в живу чергу приходити, і по запису можна
-
Пробуйте здати в декількох поки не приймуть
-
Я знаю що в деяких сервіс канада можуть не гоянути на дату в запрошенні, але в більшості дивляться, якщо щось скажуть за простроченість в сервіс канада, скажіть щось по типу що ви зв‘язувались з офіцером і вам сказали що навіть з простроченим запрошенням ви можете здати біометрію але зараховувати її чи ні буде на розгляд офіцеру. Ми моїй мамі ін ло здавали кілька днів прострочену, нам сказали що вже все, термін пройшов але я відповіла те що вище написала і в нас прийняли біометрію і зарахував офіцер
-
ви не зможете завантажити скан. Форма має бути із електронним підписом