PR CUAET
-
Також ще чекаю 😭 з 18го вересня
-
Між АОР та еліджибіліті 9 і більше місяців. Навряд чи варто хвилюватися через цю затримку, якщо лист у вас на руках. Тому згодна з коментарем вище - пробуйте. Все одно чи так чи так, а біометрію треба здати.
-
Там можна в живу чергу приходити, і по запису можна
-
Записалась на післязавтр🙏
-
Пробуйте здати в декількох поки не приймуть
-
Дякую! У мене розпач просто
-
Я знаю що в деяких сервіс канада можуть не гоянути на дату в запрошенні, але в більшості дивляться, якщо щось скажуть за простроченість в сервіс канада, скажіть щось по типу що ви зв‘язувались з офіцером і вам сказали що навіть з простроченим запрошенням ви можете здати біометрію але зараховувати її чи ні буде на розгляд офіцеру. Ми моїй мамі ін ло здавали кілька днів прострочену, нам сказали що вже все, термін пройшов але я відповіла те що вище написала і в нас прийняли біометрію і зарахував офіцер
-
ви не зможете завантажити скан. Форма має бути із електронним підписом
-
Пощастило що дали можливість замовити DHL, я хоч і замовив але вони самі вирішили як мені краще лол
-
Если у Вас именно PT - да, надо часы считать.
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, а для довідки з Німеччини для Swift переказу, яку адресу банку вказувати?
-
Бачила, що хтось писав, що в середньому зараз ecopr приходить через 3-6 тижнів. Якщо брати 25 вересня, то завтра якраз 6 тижнів. Поділіться, будь ласка, якщо отримаєте сьогодні чи завтра
-
Дайте знати потім, як все пройшло, будь ласка. І якщо ви прив'яжете свою заявку до GCKey, зможете побачити там, коли зарахують
-
Дякую! Я чекала десь 37 днів після p2
-
Робила підтвердження підпису в поліції. Безкоштовно, процедура зайняла 5 хв часу
-
Обовʼязково. Я вже не здивуюсь, якщо буде більше…Це взагалі нонсенс трохи
-
Ох! Рада за вас! Але моя жопка напряглася 🤣
-
Та я не знаю, я ніколи Торонто і не цікавився, це я про Едмонтон писав
-
Так, 16 жовтня
-
Можете, будь ласка, поділитися чи Вам вже прийшов ecopr?
12 Jan 2024, 17:45
Post 312065 of 389554
6 minutes ago