PR CUAET
-
Скільки у вас пройшло після подачі заявки. Я коли чекала, зробила невеличкий аналіз. В середньому після подачі на фед. Етап і ecorp проходить 190-195 днів. Так у мене і вийшло
-
Як це так?
-
А коли приблизно чекати наступного кроку?
-
Тут писали, що приймають і без ID картки на виготовлення
-
Короче, їх не вгадаєш коли вони дають номінацію. Комусь одразу після запиту документів, а хтось після запиту місяцями чекає
-
Тільки gckey, а як в трекері зареєстуватимь?
-
Доброго дня. Чи хтось подавався на WES gateway останнім часом? Консультант з мультикультурної асоціації наче не може створити профіль, каже що висить сайт WES. Чи у когось були схожі проблеми?
-
Не хочуть приймати (
-
Может потому, что сказали про миграцию, так как главное условие визы b1/b2 это то, чтобы человек НЕ хотел остаться там навсегда. Вернее это главный страх офицера, когда её нам выдают. Но все равно не понятно..
-
Та отак, можу скинути емейл, сказали що DHL не приймуть а маєш чекати на дип пошту, це ще було в кінці серпня, і зразу сказали що буде в вересні, я ще і гроші не повертав але отак, напевно хотіли як краще а вийшло як завжди, але чесно найгірше те що мені і не треба було економити чи щось, я одразу оплатив і кинув заяву, мені не треба їх Дип пошти