PR CUAET
-
Так
-
В мене ще є таке питання, чи підійде в подальшому для імміграції , якщо я вибрала Wes для отримання ліцензії? наразі про імміграцію мова не йде, бо немає відповідної роботи, хочу отримати ліцензію помічника медсестри спершу
-
СЛАВА ГОСПОДУ БОГУ НАШОМУ!!! Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть,я не обман і тому подібне, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,навіть повертатися немає вже куди,а нам ще орієнтовно 850км їхати,на Закарпаття Іршавський район.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє дітей.Звернутися просто немає зараз до кого,а якщо хто і є,то також самі потребують допомоги,ми біженці із Херсонської області, .Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин,не кажучи вже про продукти харчування,взагалі десь 3-3.5 тисячі гривень потрібно на паливо щоб доїхати,та можливо хочаб на якісь мінімальні продукти в дорогу,бо не маємо взагалі нічого,малі голодні,нам зайвого не треба,і прошу допомоги як батько з повагою,розумію що не повинен був допустити такої ситуації,але зараз такий час що ніхто не може бути впевненим у якій саме ситуації може опинитися.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають.Не залиште без уваги будь ласка.Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю.Ситуація безвихідна,якщо Господь покладе на сердце допомогти нам хто скільки зможете,будемо дуже вдячні
-
Дякую. Я вірно розумію. Мені не потрібно додатково подаватися на візітор рекордс для дитини?
-
Ні. Це однаково.
-
Подивився ролик одного з канадських інвест блогерів, він пропонує перехід до нового брокера MooMoo. По бонусах за депозит у $100 бонус $50, за $2000 бонус $100. За трансфер 10к з іншого брокеру бонус $200, за трансфер 100к+ бонус $1200, гроші треба тримати тільки 90 днів для бонусу. Бонуси витрачаються на купівлю акцій чи ETF. Тепер ось думаю може перейти з WealthSimple і подивитися як воно там, якщо не сподобається повернутися назад.
-
Була в консульстві в Едмонтоні Щодо помилок в довідки про не судимість їх в мене просто взяли і сказали наберуть як подивляться чи це моя помилка була чи їхня Ніяку заяву про виправлення не дали написати навіть
-
Чек лист есть в гайде IRCC по TRP. Там написано что вы распечатываете чек лист и прикладываете при отправке своего заявления. В нем отмечаете галочками какие доказательные документы присутствуют в вашем заявлении. Чек лист носит рекомендательный характер, конечно, чем больше документов по нему вы сможете предоставить, тем лучше. Также вы можете предоставить и другие документы которые на ваш взгляд поясняют ситуацию
-
Загружала при подачі новий ворк перміт до 2027
-
Був повний перелік всього-всього. В тому числі мілітарі, фінанси та медицина. В цьому з документі все
-
2-3 місяці читала це в едмонтоні Думаю терміни всі однакові приблизно