PR CUAET
-
Ні. Це однаково.
-
Подивився ролик одного з канадських інвест блогерів, він пропонує перехід до нового брокера MooMoo. По бонусах за депозит у $100 бонус $50, за $2000 бонус $100. За трансфер 10к з іншого брокеру бонус $200, за трансфер 100к+ бонус $1200, гроші треба тримати тільки 90 днів для бонусу. Бонуси витрачаються на купівлю акцій чи ETF. Тепер ось думаю може перейти з WealthSimple і подивитися як воно там, якщо не сподобається повернутися назад.
-
Була в консульстві в Едмонтоні Щодо помилок в довідки про не судимість їх в мене просто взяли і сказали наберуть як подивляться чи це моя помилка була чи їхня Ніяку заяву про виправлення не дали написати навіть
-
Чек лист есть в гайде IRCC по TRP. Там написано что вы распечатываете чек лист и прикладываете при отправке своего заявления. В нем отмечаете галочками какие доказательные документы присутствуют в вашем заявлении. Чек лист носит рекомендательный характер, конечно, чем больше документов по нему вы сможете предоставить, тем лучше. Также вы можете предоставить и другие документы которые на ваш взгляд поясняют ситуацию
-
Загружала при подачі новий ворк перміт до 2027
-
Був повний перелік всього-всього. В тому числі мілітарі, фінанси та медицина. В цьому з документі все
-
2-3 місяці читала це в едмонтоні Думаю терміни всі однакові приблизно
-
Ну вот государство мне не выдает паспорт, документа с отказом у меня нету. Есть билеты что я летал в Прагу и оформлял паспорт, как думаете сгодится для доказательства что я сделал все что смог? Так же я сейчас на рассмотрение ПР по программе воссоеденения с семьей.
-
Можливо вони декілька днів заносять в базу ? Може всім пощастить і всі хто подав весною -отримають восени ? 🤪 А якщо вони не приїхали а наступна доставка через 3 місяці? Це окей 9-10 міс чекати паспорт ?
-
Майже рік я сюди заходив з одною метою - подивитись апдейти. Іммітрекер не зайшов, а тут живі люди за яких можна порадіти. Або засмутитись, якщо довго ніяких рухів ні в кого. Але сьогодні мій апдейт 🥳 17/11/23 подача 31/01/24 AOR 05/11/24 eligibility letter Дозапрос тільки paystub. Чекайте і дочекайтесь :)
-
Якщо вони паралельно дають номінації червневим та тим хто подавався до паузи, то виходить що 399 номінацій на всіх червневих не вистачить в цьому році…