PR CUAET
-
Як тільки побачили , що виготовлено, замовили DHL. Вони за тиждень доставили з України в Канаду
-
Ні, Торонто. Було 2 доставки, але моїх паспортів не було в них. Хоча паспорти виготовлені ще 1 серпня.
-
A коли у серпні Ви подавались?
-
усім вітання.
-
Майже рік я сюди заходив з одною метою - подивитись апдейти. Іммітрекер не зайшов, а тут живі люди за яких можна порадіти. Або засмутитись, якщо довго ніяких рухів ні в кого. Але сьогодні мій апдейт 🥳 17/11/23 подача 31/01/24 AOR 05/11/24 eligibility letter Дозапрос тільки paystub. Чекайте і дочекайтесь :)
-
Якщо вони паралельно дають номінації червневим та тим хто подавався до паузи, то виходить що 399 номінацій на всіх червневих не вистачить в цьому році…
-
Скоріш за все це тому що паспорт вже був запакований у дип пошту.
-
Кому приходило письмо о начислении Resp ? Открыл счёт в аккаунте инвест. Как теперь деньги туда зачислить от говер ента?
-
Не дають зробити, ну принаймі мені у кінці серпня відмовили прийняти заяву, і багато людей бачив що те саме
-
Бачила, що вчора отримала людина ecopr, яка чекала з 20 серпня 🎉🫠 І наче почали отримувати люди, які чекають з вересня, але поки що ми ще чекаємо
-
та да, наче зранку вони викатили, що закривають.
-
Заскочив в останній вагон 😂
-
А що в Едмонтон забороняють ?
-
Так. І зняти гроші зможете тільки на купівлю житла
-
але ж не о 12 ночі наче
-
Для мене особисто не окей забороняти людям тільки в едмонтоні замовляти DHL, чесно це треш просто і я не розумію цього ніяк, а дип пошта да походу, думаю хтось випливає і веслами гребе походу прям до Bow river напевно
-
15 лютого наче ж закрили вже програму 🤔
-
Я маю на увазі ось це
-
Як на мене то в них трохи агресивна політика. Я скачав їх додаток, щоб аналізувати ринок. То вони гірше колекторів, виписують смс щоб я відкрив рахунки, дзвонять по 3 рази на день. Дуже дивний підхід…
-
Мені здається що десь в обід, бо імміграційний консультант яка заповнювала мою заявку, могла зробити сабміт, але вона хотіла щоб я сама це зробила. І я коли зайшла, то вже було пізно
12 Jan 2024, 17:45
312240/425516
about a minute ago