PR CUAET
-
Заскочив в останній вагон 😂
-
А що в Едмонтон забороняють ?
-
Так. І зняти гроші зможете тільки на купівлю житла
-
15 лютого наче ж закрили вже програму 🤔
-
Я маю на увазі ось це
-
Як на мене то в них трохи агресивна політика. Я скачав їх додаток, щоб аналізувати ринок. То вони гірше колекторів, виписують смс щоб я відкрив рахунки, дзвонять по 3 рази на день. Дуже дивний підхід…
-
Мені здається що десь в обід, бо імміграційний консультант яка заповнювала мою заявку, могла зробити сабміт, але вона хотіла щоб я сама це зробила. І я коли зайшла, то вже було пізно
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка чи потрібно завантажувати також перші сторінки перекладу , якщо це наприклад був конгрес , чи лише самі документи . Дякую
-
Мабуть тому і так багато дозапитів інформаціі
-
У мене рік був у грудні, і все було готово. Окрім перекладу шкільного атестату, і то все затягнулося дуже (( Але вже маємо, те, що маємо.
-
От с 24 сентября получил человек
-
Це жесть… ми так само через консультанта не встигли… бо нам порадила на 2 тижні пізніше податися, щоб точно годин було достатньо, хоча я перерахувала і їх було достатньо
-
У вас должна быть бумага от консульства что вы подались на паспорт, подумайте, нужно ли ее прикладывать Да, косвенные доказательства тоже годятся . Вместе с заявлением не забудьте приложить пояснительное письмо касательно всей вашей ситуации LOE ( Letter of explanation)
-
26.04.24 подавала документи, виготовлено 23.07.24, 04.11.24 прибув до установи Едмонтон