PR CUAET
-
У вас должна быть бумага от консульства что вы подались на паспорт, подумайте, нужно ли ее прикладывать Да, косвенные доказательства тоже годятся . Вместе с заявлением не забудьте приложить пояснительное письмо касательно всей вашей ситуации LOE ( Letter of explanation)
-
26.04.24 подавала документи, виготовлено 23.07.24, 04.11.24 прибув до установи Едмонтон
-
Сегодня ровно 11 месяцев тишины с дня получения АОР...😔
-
А вы с резервом оформляли ?
-
Еще один
-
Отримали запит на біометрію , але влітку ми зробили біометрію на ворк перміти, чи це підійде для PR?
-
Дипломатична пошта
-
Мої вітання! Чи замовляли DHL? Чи їхав дипломатичною поштою?
-
Всім привіт , можливо хтось стикався із такою проблемою Я подала в червні на продовження , в жовтні прийшов лист на оплату , лист був в самому акаунти я його не бачила . Потрібно було оплатити на протязі 7 днів, а я побачила через 2 тижні . Звоню на гарячу лінію , не можу додзвонитись , написала лист , очікування відповіді до 6 міс. Підскажіть будь-ласка що в такому випадку робити ?!))
-
Отримали запит на білметрію по програмі family reunification, але влітку робили продовження ворк пермітів та робили біометрію. Підкажіть будьласка чи та біометрія дійсна до PR ?