PR CUAET
-
На самому сайті IRCC прописаний шлях отримання довідки через Дію. На сайті Консульства також прописан шлях отримання від них документу через надання їм витягу з дії. Ви особисто знаєте хоч одну людину якій відмовились прийняти витяг з Дії перекладений по вимогам сайту IRCC? Чи може в Україні війна, і уряд Канади це розуміє тому і додана така опція як прийняття Police certificate з Дії, а не тому що офіцери закривають глаза? Або додати трагізму, чесне слово, у людей і так стрес, не нагнітайте.
-
Справа не в перекладі, а в достовірності довідки. Афідавіт - це про інше. Апріорі, Канада не визнає електронні довідки, тому у вимогах на сайті IRCC прописані пункти, які треба виконати, щоб отримати довідку. У випадку довідки з дії, то її завіряє Консульство. Тоді ця довідка вважається правильною і набуває законного сенсу. Те, що раніше і, в деяких випадках, зараз, проходять просто переклади з дії - це просто офіцери закривають очі на формальності, враховуючи ситуацію в Україні. Але так буває не завжди і офіцер має повне право затребувати довідку, оформлену, належним чином. І вони це роблять. Я особисто знаю людей, у яких один кейс але одному пройшла довідка з дії, а у іншого був запит на «правильну» довідку. Це ж не складно її оформити заздалегідь. Так, це коштує грошей але може статися так, що доведеться потратити більше: спочатку на переклад довідки, а після запиту ще й на відправку і оплату money order. Плюс це стрес і час
-
Проходить якщо переклад з Аффідавіт
-
Не проходить .. треба роздрукувати і відіслати в українську амбасаду там вам завірять поставлять мокрі печатки з перекладом і вона буде залізобетонна ..!!!!!
-
Не знаю, чому люди чекають по 5 тижнів. Я відправила в консульство 3 жовтня конверт з документами, а 17 жовтня отримали довідки
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html обираєте GCKey
-
Нотаріально завіряється не справжність довідки! Нотаріально завіряються підпис перекладача. Якщо ми робимо переклади в Україні, то нотаріус завіряє саме дії перекладача, а не справжність документу.
-
Так
-
Так, це правда. Тоді він просто має бути у Вашому файлі IRCC, але самі ви його не бачите, тільки офіцер
-
поки не прейде вп без обмежень
-
дякую за підказку
-
я просто знаю що знімати обмеження не обов'язково якщо не працюєте в тіх сферах. головне пройти медобстеження
-
Того року це було всього місяць. Знаю що ще залежить скільки часу пройшло між медоглядом і прильотом. В мене було тільки 3 дні
-
4-6 місяців
-
Я проходила в Польщі, все було добре, але обмеження в аеропорту всеодно не зняли, знімала онлайн.