PR CUAET
-
так, оплатити 255 доларів
-
В запиті на біометрію вже є ваш AOR- це номер аплікації справа зверху
-
Квитанцію про оплату яку я маю оплатити ?
-
думаю що так, раніше мало кого перевіряли (принаймі з українців і цього чату). В мене за 2 години роздивились аплікацію і дали номінацію. І таких було багато
-
Можливо) ніхто ж не знає як було до)))
-
думаю Ви зможете використати ту саму квитанцію на нову аплікацію.
-
Логіка в тому що ви кажете є - робити дозапити щоб відфільтрувати в рамках наявних квот. Але чи дійсно відчувається що дозапитів стало більше? Можливо й люди просто нагнітають бо переживають
-
А якщо не приймуть я зможу повернути кошти?
-
Укр нотаріус в апріорі не буде завіряти не українські документи. Щось консультант Вам не те порадив... Цей бланк має підписати канадський нотаріус, це можна зробити онлайн.
-
Доброго дня! Чи може хтось підказати перекладача з чеської на англ.? Потрібно перекласти кілька довідок від попереднього роботодавця для CRA. Дякую.
-
То ж оплатіть та додайте через веб форму. Може вони приймуть і продовжать розгляд.
-
Адвокат сказал что нужен именно этот бланк и именно заверенные укр.нотариусом, так бывший муж в Украине находится
-
О какой форме речь? Пришло письмо и в нем написано пришлите пейстаб и всё.
-
Ні, окремо не було
-
Може вони спеціально розтягують ці квоти щоб давати рівномірно до кінця року 😂😂😂
-
Вони ще на канікули новорічні підуть, то можна вважати місяць 😅
-
Але в будь якому разі до наступного року залишилось менше 2-х місяців, не так вже й довго чекати, навіть якщо квоти на цей рік закінчаться
-
я так розумію, що на AOR можна дуже довго чекати. А декому приходить запит на біометрію без попереднього листа з AOR. А якщо на емейл не прийшов лист про закриття програми, то чи варто хвилюватися? Може, теж наш кейс могли загубити?
-
Дякую 🙏
-
Поздравляю. Из дозапроса реально ниче не просили? Медицину и милитари? Форма у всех же одна и таже.
12 Jan 2024, 17:45
Post 312302 of 416482
4 minutes ago