PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, на сторінці у кабінеті де є наш апликейшин на PR немає нічого окрім наший документів, памʼятаю що щось треба кудись підтягувати , як це робити?
-
3 місяці, не менше. Це сказали в Мюнхені.
-
Вже ніяк. Програма закрита
-
на сайті консульства мають бути покрокові інструкціі
-
11 січня ще очікую на свій AOR...
-
я своего консультанта "упрашивал" принять оплату после подачи :) Ну не буквально, но все же. Мы договорились об оплате к моменту подачи. Она даже предлагала частями платить если у нас возможности нет. Но я сразу хотел. После подачи она заболела и на связь не выходила почти неделю. Потом списались, я ей напомнил и оплатил :)
-
Читайте уважніше!!!
-
дякую
-
Мне скинули в консульстве эту инструкцию
-
PEQ закрита. Можливо якісь програми ще не закриті.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
Чув, що з 31 березня всі сервіси тим людяс, які приїхали по куает будуть скасовані, включно з францизацією, безкоштовним навчанням, фінансовою допомогою на навчання.
-
Підкажіть будь ласка, на сторінці у кабінеті де є наш апликейшин на PR немає нічого окрім наший документів, памʼятаю що щось треба кудись підтягувати , як це робити?
-
Поясніть будь ласка, як працює продовження ВП, якщо я подам на продовження ВП перед закінченням паспорту, я одразу получу відмову чи буде якийсь термін на розгляді? Це роблю бо не впевнений що получу до того моменту трп
-
Здравствуйте! У меня такой вопрос, кто подавался по Гуманитарной программе с консультантом, за какое время вас подали с момента готовности ваших документов? Мы собрали документы в июле, 2 июля я оплатила почти всю сумму (остались копейки), потом нам сказали мы в очереди, потом проверяли и вот ноябрь… а мы все ждем…. Ответов толком никаких не получаем…. Компания не безизвестная …. Уже и не знаю, чтотдумать….
-
так але там нема заяви такої як в чаті а друге там по типу сам повинен у консульство принести а я читала що люди на пошту електрону скидували або пошта така звичайна.....
-
11 січня
-
І вона не закрита , а поки до весни не можна подаватись для PEQ , хто закінчив університети і dep
-
тому і питаю
-
Куди ходила? На ел пошту можно відправити квитанцію.
12 Jan 2024, 17:45
312387/430484
22 minutes ago