PR CUAET
-
Чув, що з 31 березня всі сервіси тим людяс, які приїхали по куает будуть скасовані, включно з францизацією, безкоштовним навчанням, фінансовою допомогою на навчання.
-
Підкажіть будь ласка, на сторінці у кабінеті де є наш апликейшин на PR немає нічого окрім наший документів, памʼятаю що щось треба кудись підтягувати , як це робити?
-
Поясніть будь ласка, як працює продовження ВП, якщо я подам на продовження ВП перед закінченням паспорту, я одразу получу відмову чи буде якийсь термін на розгляді? Це роблю бо не впевнений що получу до того моменту трп
-
Здравствуйте! У меня такой вопрос, кто подавался по Гуманитарной программе с консультантом, за какое время вас подали с момента готовности ваших документов? Мы собрали документы в июле, 2 июля я оплатила почти всю сумму (остались копейки), потом нам сказали мы в очереди, потом проверяли и вот ноябрь… а мы все ждем…. Ответов толком никаких не получаем…. Компания не безизвестная …. Уже и не знаю, чтотдумать….
-
так але там нема заяви такої як в чаті а друге там по типу сам повинен у консульство принести а я читала що люди на пошту електрону скидували або пошта така звичайна.....
-
11 січня
-
І вона не закрита , а поки до весни не можна подаватись для PEQ , хто закінчив університети і dep
-
тому і питаю
-
Куди ходила? На ел пошту можно відправити квитанцію.
-
Можно
-
все ж таки особисто( а Ви ходили туди? на електронну пошту не можна?
-
Как можно работать с таким , если у вас еще есть вопросы.Смотрите договор что там написано там все ответы
-
В мене така сама ситуація. Нема позначки. Переживаю, щоб продовжили
-
Добрий день! Підскажіть чи хтось подавався на продовження WP ще на 3 роки на базі свого старого WP без позначки CUET? Мені забули поставити бо була з перших хто приїхав в Канаду і я її не змінювала, та вже подалася на PR.
-
В Мене є знайомі ,подавалися -листопад ,грудень(2023) ,січень (2024)-ще навіть на біометрію не отримали запрошення! Листи отримали 22-го жовтня 2024,що їх заявки прийняти і вони встигли до закінчення програми. Люди в цьому чаті не знаходяться.
-
Зазвичай консультанти попереджають, що потрібно як мінімум два-три місяці, особливо зараз з такою кількістю бажаючих. Тому чим популярніший консультант/адвокат, тим зазвичай і довше
-
То есть эти люди получили письмо от ircc что их заявки приняли и находятся в системе? Письмо от ircc за 22 октября 2024?
-
Мой адвокат взял оплату сразу, и работу выполнил только спустя 5 месяцев, хотя в конце когда я увидел affidavit и другие документы то понял почему так долго
-
До 31 березня 2025 року, про січень там мови не йде
-
Пропоную колективно звернутись, щоб до нашої програми додали офіцерів. Дуже дуже повільно рухається все.
12 Jan 2024, 17:45
312398/434463
41 minutes ago