PR CUAET
-
Чи комусь ще оновилось в системі що прийшов паспорт в Едмонтон? Чи тільки вчора??
-
Я не знаю. Мені вже стає якось байдуже. Читаю що пишуть,а потім сама шукаю в пошуку коли вони подавались. Це вже марно щось від когось хотіти чи просити. Я просто відповіла жінці щоб вона розуміла що дати були. Але те що в неї 11 подача то нічого дивного. Адже пропуски в датах як були так і лишилися
-
Оскільки бачимо, що у соціальних мережах знову появилось реклама "гуманітарної програми", ось пояснення. Не дайте себе ошукати! Якщо вам хтось гарантує 100% успіх - це шахраї. Більше того, для подачі на Humanitarian and Compassionate Considerations (H&C) зовсім НЕ ПОТРІБНО залучати адвоката. Якщо ви вважаєте, що ви на 100% відповідаєте критеріям, ви можете САМОСТІЙНО заповнити аплікацію і не платити 4-10 тисяч доларів. Так-так, саме такі ціни у різних посередників, які не можуть нічого гарантувати. З досвіду людей, які поділились своїми історіями: Під час заповнення форми Supplementary Information (IMM 5283) різні посередники часто вдавались до маніпуляції інформації і свідомо перекручувати факти життя апліканта, щоб викликати співчуття. Нерідко вдавались також і до відвертої дезінформації про проживання людини на нібито окупованих територіях тощо. Ось посилання на офіційне джерело і тут же є інструкція, яке все зробити Фактично, щоб подати аплікацію на Humanitarian and Compassionate Considerations, потрібно: - Заповнити загальну форму IMM 0008: це загальна інформація про головного апліканта та членів сім'ї. - Заповнити форму IMM 5669 Schedule A Background/Declaration, де ви вказуєте усю свою історію з 18 років. - Далі Supplementary Information (IMM 5283) - це форма, де ви, власне, і подаєте причини, чому ви повинні залишитись в Канаді, як плануєте себе утриувати, чому ви відповідаєте критеріям тощо. Причини страху повернення до України через ризик для життя, переслідування тощо НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ в цій апілікації. Це найважливіша та найскладніша форма для заповнення. Фактично, в цій аплікації ви повинні чітко та логічно пояснити, чому ви повинні залишитись в Канаді. І саме тут, за свідченням близько десятка людей, які в процесі, різні посередники пишуть перебільшену або перекручену інформацію, видаючи за правду. Що буває за перекручення даних та неправдиво подану інформацію - відмова не тільки по цій аплікації, а може бути й заборона на подачу на імміграцію на 5 чи 10 років. Однак, більшість людей, приймаєте цей ризик, віддаючи тисячі доларів різним посередникам (як з ліцензію так і без). Більше того, багато хто ставиться до цієї аплікації як до лотереї, квиток якої коштує кілька тисяч. Вийде - окей. Не вийде - будуть думати про інші імміграційні програми, якщо не буде заборони. - Далі заповнюєте форму Family Information (IMM 5408) - Остання форма - це дозвіл на обробку вашої персональної інформації IMM 5475. - Після цього додаєте фото, ідентифікаційні документи тощо. Всі форми та документи загружаються онлайн. Все це можна зробити самостійно. І є люди з України, які прибули, наприклад, з розбомбленого Бахмута чи Маріуполя, і які не мають куди повертатись, які отримали погодження своїх аплікацій. Однак, успіх інших не гарантує успіху усіх чи більшості, адже усі ці аплікації розглядаються індивідуально, а усі факти перевіряються. Офіційне джерело. Також, якщо ви Якщо ви в будь-якій провінції, самі заповнюєте "гуманітарну" аплікацію і вам потрібна БЕЗКОШТОВНА юридична консультація чи порада від адвоката, ви можете зателефонувати на цю безкоштовну гарячу лінію. Якщо складна фінансова ситуація і ви в провінції Онтаріо, Legal Aid Ontario може видати сертифікат, який оплачує послуги адвоката на подачу аплікаціі Humanitarian and Compassionate considerations. Приєднуйтесь до Української Канади @UkrainianCanada - наш канал @UkrainianCanadians - наша група
-
Вітаю.ПІБ писати українською,якщо подавали в Оттаві,то вибираєте Посольство України в Канаді.
-
Мені здається всі паспорти вже там, але вони обробляють їх хвилями. Бо щось не віриться що були дві доставки з різницею в місяць. Були з 1.08 паспорти і в першій і в другій доставці
-
І чотири повідомлення з запитом на одне єдине «дата подачі»,а людина просто відповість січень. Тому для себе я зробила висновок. Немає дати подачі-немає від мене відповіді. Маю право. За стільки часу ми вже всі тут замучені
-
Hi please help I am extending permit for my 16 year old son going to university next year September What should i choose
-
Чи отримував хтось дозапит від офіцера за імʼям Sarah Nekesa 30 жовтня чи пізніше? Надіслали документи в той же день і тиша.. 🤷♀️
-
Скажите пожалуйста справка о несудимости с Дии с переводом на английский подходит для пр ?
-
Дякую )
-
весь документ
-
Так ви ж самі раніше писали що це конфіденційна інформація якою ви не будете ділитися, а зараз вас ображає що людина просто відповіла січень
-
Ті хто замість точної дати пишуть місяць або зима, весна, осінь ітд роблять це не з причин конфіденційності а просто не розуміють важливості дати і того факту що відповідь або буде не точною або взагалі її не буде
-
У Ватсапі я також не бачила, щоб комусь дали номінацію після дозапиту на минулому тижні
-
У нашому чаті так точно тиша. (
-
Ви не одна така, я думаю, зараз багато таких, хто надіслали документи і тиша
-
Тільки що оновила дані. Паспорти прийшли!
-
А де знайти ту Юліану?
-
Я все це прекрасно розумію. Моє звернення було до іншої учасниці групи, яку я раніше запитала про її дату подачі, а у відповідь отримала - це конфіденційна інформація. Тому вважаю це двулічно - не ділитися своїми датами подачі чи апдейтами але при цьому ображатися на інших що вони так само роблять 🤷♀
-
Я вже нічого не розумію. Як так відправляють ті паспорти. Во в вересні, коли я писала до консульства, то вони мені відповіли чекайте наступної доставки у жовтні, а вчора, що замовляйте самі доставку. 🤪
12 Jan 2024, 17:45
312446/438337
4 minutes ago