PR CUAET
-
Ну я там прописана
-
Якщо ви бажаєте покращити знання англійської - орієнтуватися у граматиці, нюансах спілкування, натренувати вирази для спілкування у різних сферах, а також, кому потрібно, підготуватися до екзамену CELPIP чи IELTS, то курс Haven саме для вас. На платформі є можливість знайти канадійців-волонтерів, які є волонтерами і можуть приділити свій час для спілкування онлайн на різноманітні теми; також безліч ресурсів для самостійного вивчення мови (аби тільки був на то час😉). Викладачі - суперові, наприклад, наша вчителька, Лариса Соколовська, раніше викладала англійську в університеті майбутнім перекладачам і дуже добре вміє структурувати інформацію для того, щоб наші дорослі мізки змогли сприйняти і переварити її, а також підбадьорити і надихнути на нові звершення)) Мені сподобалась робота у нашій дружній невеличкій групі, а також класно було мати індивідуальні заняття перші 10 тижнів. Дякую організаторам і викладачу за чудову роботу! PS Якщо ви маєте бажання стати студентом Haven - зареєструйтеся і ви не пожалкуєте)) Особливо приємним сюрпризом було те, що всі ресурси платформи, а також спілкування з волонтерами доступні навіть після закінчення курсу.
-
Так само все відображається
-
Ми сдали біометрію 13 вересня, з того часу тиша
-
Дякую дуже🙏 Розібралась
-
В когось було таке, що замовили ноутси cbsa, місяць вийшов і вони надіслали тільки копії документів, доданих до аплікації при подачі, та кореспонденцію з ircc, а самі ноутси не надіслали? В мене повинно було бути 3 листи від них, прийшли 2 з 3-х (з додатками 4-10 з десяти), а перший лист не надійшов, хоча начебто його було теж відправлено. Тобто по факту сам репорт з ноутсами вони не надіслали. Я у відповідь написала їм з проханням надіслати саме репорт, а вони знову прислали лише додані до пр аплікації документи. Довелося писати знову і прикріпляти в якості зразка для їхнього розуміння чого я хочу скрін попередніх ноутсів cbsa, які я отримала в серпні. Знову чекаю на їхню відповідь. В когось є ідеї, що вони там мутять і що хочуть приховати?
-
Да у всех такое
-
Тому що ви навчаєтесь 3 роки , якщо 4 не потрібно, мій теж вчора здавав тест але дуолінго він простіший і дешевший і університети його приймають.Донька не буде здавати так як 4 роки навчається в хайскул.