PR CUAET
-
Якщо буде запит на довідку з терміном 30 днів, Ви просто можете не встигнути
-
Добрий день Підкажіть, будь-ласка, якщо я отримав підтвердження мого диплому в акаунті WES, і хочу податися на Alberta Opportunity Stream - чи потрібно мені заказати доставку копію свідоцтва WES до Government of Alberta - AAIP? (до IRCC воно відправлено автоматично). І якщо так - то чи треба щось окремо вказувати в комірці "Attention To"? (в який конкретно департамент Government of Alberta - AAIP відправляти)
-
Чи є рбмеження в суммі яка првинна бути на рахунку в банку. Коли заповняеш деклаоацію вони питають скільки у вас грошей. Якщо подаешся на сімю з двох людей, який мінімум повинен бути? І чи потрібна виписка з банку. Я про виписку нічого не знайшла
-
Краще робити її перед подачею.
-
А чого відмову? В мене на 3 роки був ВП, але я вирішила зняти обмеження по роботі через рік Я не думаю що вони відмовлять, просто з додатковими 3 роками як повезе А на зняття обмежень з ВП більшість хто приїхали по куает мають право, крім тих хто здав аналіз заздалегідь і зняв обмеження в аерпорту
-
Доброго дня, чи є в когось досвід проходження медогляду в Європі? Чи все прийняли чи не було питань?
-
Остап підкажіть, а хто -небудь крім ymca and isens робить settlement plan. Бо все готове у роботодавця на відправку для отримання ендорсмент, а айсенс черга на 5 неділь. Може підкажете вихід?
-
Бʼєнвєню
-
Мерси
-
Так, там нема непідходящих робіт, просто може менше балів. Але залежить від дефіциту. Як то кажуть, прогуляйтесь на вулиці і зі спокійною головою все прочитати та зрозуміти) Квебек хоче від вас сертифікат В2 з французької, це основне
-
www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/skilled-workers/regular-skilled-worker-program Это она, верно?
-
Так але після 40 балі за вік майже немає. Крити можна пшді освітою але це мізер.
-
розгляньте на сайті програму що я назвав, там є калькулятори і порівняйте з відборами що були. просто приділіть час на це. Моя думка, що тут самі прозорі вимоги для будь якого віку
-
можна і після, рахуйте бали і все буде гуд.
-
99% що так
-
З України якщо після її отримання в Україну не повертались, то дійсна без обмеження у часі
-
Подскажите, медицину придется проходить по новой, если прошло больше года? Вроде бы они отменили это правило-теперь пять лет? Совсем запуталась . Мы приехали с дочкой 1,5 года назад, подаёмся на федеральный жтап-придет запрос снова на платную медицину?
-
Абсолютно согласен! Только заплатили $150 за консультацию..
-
2 недели
-
читайте в відповідній гілці,там є інформація
12 Jan 2024, 17:45
31252/436438
2 minutes ago