PR CUAET
-
только заново
-
Хтось знає коли краще телефонувати для перезапису?
-
Якби ви знали як їм всерівно на ці слоти, ви би розплакались😁
-
Краще б вони ще одне консульмтво в Манітобі відкрили
-
Доброго дня! Прийшла відмова на подовження ворк перміту. Причина- не отримали сплату! Чек був uploaded but not submitted! Скажіть будь ласка чи є можливість якось виправити попередню спробу та чи можна податись знову? Заздалегідь дякую!
-
Вже ніхто)
-
Я не розумію,невже всі слоти розібрані на листопад і на грудень?!Якщо вони так «працюють» то хай взагалі зачиняють ті консульства та не бісять людей,толку більше буде!!!Люди роками вже не можуть попасти в те кляте консульство!!!
-
Ага та який там дозвіл дитині з 28 червня і паспорту не слуху не духу, хоч би слот зловити а про ворк перміт вже можна забути з їхнім ніяким відношенням до людей
-
це ви про консуьство в Торонто?
-
А в котрій в Едмонтоні ?
-
Вибачте, але я не памʼятаю дати всіх етапів 🤷🏼♀️ Ми з Торонто, подавалися двоє дорослих і дитина. Родич через якого возьеднувались, рідний брат чоловіка. 28.10.23 22.11.23 біометрія 05.11.24 остаточний лист підтвердження 🥳
-
Розходимось, шановні. Як то кажуть: екзамена не буде, всі білети продані.
-
А Едмонтон еще рано?
-
Бо ми ніхто дня них , просто від нас їм треба гроші щоб люди працювали і платили податки і все, і держава аж ні як не думає за людей
-
You are missing the following rights to use this command: CanDeleteMessages
-
потому что в оттаве и торонто на 2 часа больше
-
І продовжуй дозвол на роботу
-
Дякуємо за відгук! Для уточнення, скажемо, що ми не готуємо цілеспрямовано до CELPIP/IELTS, але обовʼязково допоможемо покращити свій рівень мови у різних областях та структурувати знання, що стане запорукою успіху під час екзаменування!
-
Дуже дивно якось все виходить, чому не можна дати просто графік і все, це ж не так складно, чи і на це людей не вистачає! 😡
-
Всем добрый вечер, у меня сейчас 4:15 на часах (Калгари), почему все ждут слоты сейчас? Разве не с 6 тортуры начинаются? Я что-то пропустила?
12 Jan 2024, 17:45
312688/433116
about an hour ago