PR CUAET
-
Так звичайно, ми так і робили і вже прийшов продовжений тільки в неї візітор рекордс
-
Якщо ви хочете відкрити FHSA то важливо не мати у власності житло у Канаді. Як що ви є власником житла в Україні то для Канади не має значення. Що до де відкрити то спочатку ознайомтеся з умовами у вашого банку, а також можете розглянути Wealthsimple.
-
Вітаю!!!
-
Мені відповіли що заяви консульство чи посольство приймає лише від жителів Іспанії. Але там є ДП Документ і в ньому приймають всіх
-
В мене знайомі в Європі чекають вже декілька років,поки «слуга народу» підпише вихід із громадянства.Так вони мають на це право,тому що отримали інше громадянство.А якщо не має іншого громадянства,то ти раб на все життя!!!Але й ті у кого є інше громадянство,теж чекають роками
-
Хтось раніше в чаті тут писав, що приїхав на продовження паспорту за 2 місяці, а його/її не прийняли, бо то має бути не більше 60 днів, а в людини було 62 дні. Хоча на сайті нічого не пише про 60 днів, а тільки 2 місяці. Це просто маразм. Тому дуже великі сумніви, що підуть на зустріч.
-
Зрозуміла ( не знаю тоді чим підсказати (
-
Торонто сьогодні пише оберіть дату та час .А дата не обирається,немає.Хтось спіймав слот?
-
Гусары, молчать! (с) Не згадувався. Я так розумію, до нього ще не дійшло.