PR CUAET
-
Зрозуміла ( не знаю тоді чим підсказати (
-
Торонто сьогодні пише оберіть дату та час .А дата не обирається,немає.Хтось спіймав слот?
-
Гусары, молчать! (с) Не згадувався. Я так розумію, до нього ще не дійшло.
-
Та які люди ми ніхто, я вже реально жалію що, я Українка так як країна для мене реально нічого не зробила і ще хоче вернути в Україну щоб там винищили, ото то я горджусь своєю Україною, та стидно комусь сказати , що сама Українка нам своїм громадянам паспорти не хоче робити , зробили дифіцит слотів.
-
треба написати пану президенту Зеленому особисто, якщо хочете відмовитись.Тільки так.
-
Добрий вечір,відправила паспорт в Оттаву на вклейку візи, вчора змінився статус в gckey що віза вклеєна 4.11., а по трек номеру з почти пише що паспорт вже як тиждень в дорозі. Можливо хтось має номер телефону у візовий,щоб спитатись чи вони відправили паспорт?
-
Може, не дослухав. Це ж просто шарманка, телефонував для очистки сумління, щоб ніщо не турбувало мій дзен та смиренне очікування.
-
В мене перший паспорт вже не діє, другий лишився на 2 роки. Я прийшла за 7 днів до того як перший виходив з терміну і мені теж відмовили))) сказали йдіть ловіть ще один слот через тиждень як перший паспорт стане не дійсним. От вже 3 місяці ловлю. Тому щодо людського відношення то не до нашого консульства