PR CUAET
-
Просто подавати на ворк пкрміт без нового паспорту, і додати пояснювальний лист де ви роскажете свої обставини і що паспорт буде пізніше, і можливо офіцер дасть вам тимчасовий ворк пкрміт поки ви не отримаєте новий паспорт і тоді дасть вам нормальний ворк пкрміт. Але 100 %немає гарантії що офіцер зробить так как я говорю.
-
Ви додавали якийсь лист пояснення, чому немає нового паспорта?
-
Приват продлил же вроде сроки. Поэтому она везде работает, как и раньше. Вопрос только с интернет магазинами, где нужно вводить дату окончания. Там не сработает. В эплпэй работает.
-
Ми подавалися на новий WP з продовженим паспортом. WP отримали без проблем.
-
Супер! А можна трохи деталей? Лінк, де писали, плюс які деталі вказували (UCI, назва програми...?)
-
Щось мені підказує,що про грудень можна забути взагалі.Інший варіант летіти в Європу,але це треба 2 рази літати.Або пробувати витягувати з Дії скрін нового паспорта,та додавати його з поясненням офіцеру що так і так
-
Та я так і зрозуміла що це все штучно,більшість не зможе його продовжити
-
Линк не могу дать, так как нету. Я просто пошла на "contact us" и бродила пока не нашла где можно написать и отправить. Там не было выбора программы. Я просто в сообщении написала кто я , когда подалась и по какой программе и попросила временный номер так как нужно добавить документы
-
Навіщо?
-
Последняя на момент сабмита.
-
Поки що програма подовження вп по куает діє до кінця березня 25-го року. Що там буде далі ніхто не знає...
-
Доброго дня, прийшов додатковий запит на оновлення IMM 5669, а саме інформація про місце проживання за останніх два роки. Чи є тут міграційний консультант хто би міг мені у цьому допомогти ?
-
сумніваюсь вони нас фільтрують 100%
-
Так, це єдиний варіант, мені здається.
-
Скажіть, будь ласка, три останні цифри номеру вашої заявки.
-
Ох, я так і думала...
-
Сама в шоці
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, якщо у батьків є нові паспорти, але дітям вже не встигнемо зробити до березня. Чи можна податися на новий ворк перміт дорослим, а дітям податися після березня, можливо літом, коли будуть паспорти готові
-
В Україні терміновий паспорт зроблять дуже швидко. Це ліпше ніж ДП документ в Европі
-
Ааа, тоді це not good на мою думку. Ця ситуація буде у багатьох. Що із цим робити- ще відповіді не маю. Може хто знає, то порадьте, будь ласка.
12 Jan 2024, 17:45
312839/466408
3 minutes ago