PR CUAET
-
Так, це єдиний варіант, мені здається.
-
Скажіть, будь ласка, три останні цифри номеру вашої заявки.
-
Ох, я так і думала...
-
Сама в шоці
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, якщо у батьків є нові паспорти, але дітям вже не встигнемо зробити до березня. Чи можна податися на новий ворк перміт дорослим, а дітям податися після березня, можливо літом, коли будуть паспорти готові
-
В Україні терміновий паспорт зроблять дуже швидко. Це ліпше ніж ДП документ в Европі
-
Ааа, тоді це not good на мою думку. Ця ситуація буде у багатьох. Що із цим робити- ще відповіді не маю. Може хто знає, то порадьте, будь ласка.
-
Ого, швидко вони))
-
У нас такі самі строки вийшли) зібрали документи за місяць, у кінці червня все було готове. Наш кейс подали 15 грудня. Поки повна тиша. Оплачували частинами, останню-безпосередньо перед подачею.
-
Так
-
Тоді ваш єдиний поки варіант летіти в Європу в ДП Документ чи в Україну і отримати терміновий паспорт
-
Вы в июле подались?😳
-
До речі, якщо виїзжати і повертатись чи треба повідомляти останню дату прибуття до Канади ? Бо при заповнені там була графа остання дата прибуття до Канади
-
У мене паспорт кінчається у січні 26року, тож подовжити я зможу аж у кінці 25-го року. А на новий вп треба податися до кінця березня 25-го року, тобто раніше, чим я зможу подовжити паспорт.
-
Це прям 🎯
-
В Канаде проблем с декларированием нет вообще. Поэтому здесь и такие цены на недвижимость. До 10 тыс можно не говорить вообще. Если больше, просто называете в аэропорту сумму, никаких доказательств не нужно , и получаете бумагу. Потом с этой бумагой в любом канадском банке положить на карту.
-
Щоб отримати готовий паспорт у консульстві мені потрібна довідка з резерву?
-
Урааа, взяли в роботу
-
22101 , work permit закінчується на наступний рік у вересні
-
Вони зараз у всіх повідкривають, а потім почнуть номінації роздавати))
12 Jan 2024, 17:45
312852/472589
14 minutes ago